Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Falda papatya görmek

“Fala inanma, falsız da

“Fala inanma, falsız da kalma” derler. Toplumun büyük bir kesiminde fala karşı büyük bir ilgi olduğu bir gerçek. İslam dini fala kesinlikle yasaklayan bir dindir.

Falda papatya görmek ne demek? Kahve falında yarım ve büyük papatya çıkması nasıl yorumlanır, sizler için derledik:

Falda papatya görmek anlamı, hayra yorulmaktadır. Mutluluk getirecek olay ve durumlara, sükunete, huzura, sevgiye ve iyiliğe işaret olarak görülmektedir. Falda papatya görmek, çevrede gerçekleşecek olan güzel ve hayırlı olaylara delalet etmektedir. Falda papatya görmek; yumuşak huyu olan, iyi kalpli ve herkesin iyiliğini gözeten kişilere işaret eder.

Falda Papatya Görmek

Aşk hayatı iyi gidecek olan kişiler için papatyanın falda çıkması çok güzeldir. Çünkü papatya aşk ve mutluluk anlamına gelir.

Falda Yarım Papatya

Falda çıkan yarım papatya eksik kalmış bir aşkı temsil eder. Bu aşkta iki tarafta zarar görmüş olabilir. Bunun için fal sahibi dikkatli adımlar atarak hatalarını telafi etmelidir.

Kahve Falında Büyük Papatya

Büyük papatyanın faldaki anlamı büyük bir sevinç ve mutluluk demektir. Ayrıca büyük bir haber sizi bekliyor olacaktır. Bu haber büyük bir ihtimalle hayatınızı olumlu olarak etkileyebilir.

Falda Beyaz Papatya

Falda bulunan beyaz papatya saf duygulara yorumlanır. Ayrıca fal sahibini çok temiz bir hayat beklemektedir.

Tabakta Papatya Görmek

Bu falın tabakta çıkması mesleğiniz ile ilgili bir durum ortaya koyabilir. Özellikle kariyer planı yapanlar her habere hazırlıklı olmalıdırlar. Bu fal sahipleri işlerinde yükselebilirler.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti