Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fatih Erbakan: Obama, Müslümanlara selam duracak

Bu haberin fotoğrafı yok
Fatih Erbakan: Obama, Müslümanlara selam duracak

Milli Görüş Hareketi’nin lideri Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan, Afyonkarahisar’da konferans verdi. Fatih Erbakan, “Yeni dünya kurulduğunda Obama ve Sarkozy Müslümanlara selam duracak” dedi

Milli Görüş Hareketi’nin kurucusu ve lideri Necmettin Erbakan, Afyonkarahisar’da Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Erbakan’ı Anmak ve Anlamak” konferansıyla anıldı. Yasemin Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen konferansta konuşan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan, babasının Milli Görüş Hareketi’ne gösterdiği hedefte ilerlemeyi amaçladıklarını söyledi. Babasının adil ve sömürüsüz bir dünya kurulmasını istediğini hatırlatan Erbakan, İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği’nin işbirliğinde toplanan Yalta Konferansı’na atıfta bulundu. Yalta Konferansı’nda dünyanın şekillendirildiğini hatırlatan Erbakan, “Merhum liderimiz bir söz söylemişti. Demişti ki Refah Partisi döneminde, Refah Partisi iktidarında rektörler başörtülü öğrencilere selam duracaklar demişti. Şimdi arkasından biz ne diyoruz? Diyoruz ki inşallah ikinci Yatla Konferansı toplandığında, yeni bir dünya kurulduğunda bu sefer Obama ile Sarkozy başörtülülere ve Müslümanlara selam duracak inşallah” dedi.
BM, Müslümanları
cezalandırıyor
Birleşmiş Milletler’in taraflı ve Müslümanları ezecek şekilde hareket ettiğine dikkat çeken Erbakan, şöyle devam etti:
“Bu nasıl bir BM ise habire Müslüman ülkelerin aleyhine karar veriyor. İran’a ambargo, Suriye’ye ambargo, Libya’ya ambargo, Sudan’a ambargo, habire Müslüman ülkelerin aleyhine karar. Bu nasıl bir BM ise Gazze’de, Filistin’de dünyanın en büyük suçlarını işleyen İsrail aleyhinde bir tane bile karar alınmıyor. İsrail aleyhinde alınan kararların hepsi Amerika tarafından veto edilecek, öbür taraftan Müslüman ülkelere veto ve cezalandırma kararı vereceksin. Öyle yağma yok. İnşallah Milli Görüş yeni bir dünya kurduğu zaman suç işleyen, katliam yapan Amerikan Başkanı da olsa İsrail de olsa cezasını çekecek.”
Mal mülk peşinde koşmadı
Babasının mal, mülk, para peşinde koşmadığına dikkat çeken Fatih Erbakan, “Merhum liderimiz hayatı boyunca makam ve mevki peşinde olmadı. Kendisi ile birlikte olanlara maddi menfaat, ihale, koltuk ve para teklif etmedi, vaat etmedi. Kendisi ile birlikte olanlara bütün hayatı boyunca sabır vaat etti, mücadele vaat etti, çile vaat etti. Dünyacı olmadı. Bütün hayatı boyunca nefis terbiyesini esas aldı, kendisiyle beraber olanlara da nefis terbiyesini öğütledi” ifadelerini kullandı. Erbakan, babasının maddi çıkar ve koltuk peşinde olması durumunda ömür boyu cumhurbaşkanı ve başbakanlık yapabileceğini savundu.
Etkinlikte konuşan Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Adnan Şenel, dünyada 6 milyar insanın yaşadığını ancak adil paylaşımın olmadığına işaret etti.
Şenel, “Dünyadaki vahşi Siyonist Kapitalizm, Saadet Partisi olmadan engellenemez. Bizim davamız Fatihlerin, Yavuzların davası, halk davasıdır. Milli görüştür. Hükümet 11 yıldır ülkeye bir çivi çakmadı, aksine Merhum Başbakan Erbakan döneminde yapılanların satıldı” diye konuştu.

İnşaallah, Maşaallah, Elhamdülillah…

Fatih Erbakan’ın konuşması, salonu dolduranlar tarafından sık sık “Mücahit Erbakan” sloganlarının atılması suretiyle kesildi. Konferansta yansıtılan sunuda “Selamet’le İnşallah, Refah’la Maşallah, Fazilet’le Elhamdülillah, Saadet’e erenlere selam olsun” yazısı dikkat çekti.

Soruya yanıt vermedi

Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Fatih Erbakan, basın mensuplarının Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk’ün “Erbakan’ın çocukları partide Bosna için toplanan paraları zimmetine geçirdi” yönündeki iddialarına ilişkin sorusunu yanıtsız bıraktı.

“Afyon, önemli bir şehrimiz”

Fatih Erbakan, konferanstaki konuşmasına Besmele çekerek ve selam vererek başladı. Erbakan, Milli Görüş Hareketi’nin Afyonkarahisar’a öteden beri çok önem verdiğini hatırlattı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti