Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fatih’te doğalgaz eylemi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Fatih'te doğalgaz eylemi

Afyonkarahisar’ın Fatih Mahallesi sakinleri mahallelerine doğalgaz gelmemesini Cuma Namazı çıkışında basın açıklaması yaparak protesto etti. Aksa Afyon Doğalgaz Bölge Müdürü Bekir Gül ise, mahallede çalışmalarına başladıklarını söyledi

Mahallelerine doğalgazın gelmesini isteyen vatandaşlar adına bir konuşma yapan bir konuşma yapan Mahalle Muhtarı Erol Karakaya, 5 yıldır doğalgazın mahallelerine gelmediğini söyleyerek mağdur edildiklerini söyledi. Başbakanlık, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Afyonkarahisar Valiliği’ne bin 500’den fazla dilekçe sunduklarını ifade eden Karakaya, “Gitmedik makam, çalmadık kapı bırakmadık. Ancak tüm gayretlerimize rağmen ilgili makamlardan netice alamadık. Mağduriyetimiz hâlâ devam etmektedir. Yetkililerin artık bu haksızlığı duyup mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.” dedi. Fatih Mahallesi’nde kırsal kesi-min ağırlıklı olmasından dolayı doğalgaz haklarının yetkililerin yönlendirmesi ile diğer mahallelere kaydırıldığını iddia eden Karakaya, mahallelerine 2011 sonuna kadar gaz verilmediği takdirde eylemlerinin devam edeceğini belirtti.
Aksa Afyon Doğalgaz Bölge Müdürü Bekir Gül ise Fatih Mahallesi’nde çalışmalara başladıklarını, ancak bu konuyla ilgili önümüzdeki günlerde ayrıntılı bir açıklama yapacaklarını bildirdi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti