Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Feridun Geçgel Kimdir?

Feridun Geçgel kimdir? sorusu bugün internette ne çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, Feridun Geçgel kimdir? Neden bugün internette en çok arananlar listesinde yer aldı? Kimler neden dolayı , Feridun Geçgel kimdir? Sorusuyla google de arama yaptı. Tüm bu soruların  yanıtı haberimizde.

Feridun Geçgel kimdir? sorusu

Feridun Geçgel, 10 ay önce halka arz olan Astor Enerji’nin yönetim Kurulu Başkanıdır. Yatırımcılarına 10 ay gibi kısa bir sürede yüzde 500 kar ettiren Astor Enerji’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Feridun Çengel, 1970 yılında Şanlıurfa’da doğdu. Özgüney Elektrik A.Ş. firmasını kurarak iş hayatına atılan Çengel, . 2005 yılında, ASTOR Transformatör Şirketini satın alarak, iş hayatına bu alanda transformatör üretim yaparak İstanbul’da devam etti. Daha sonra, aile ile birlikte tüm faaliyetlilerini “ASTOR” firması adı altında Ankata’da toplayan Çengel, yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren bir iş adamı oldu.

 

Son olarak, geçtiğimiz Şubat ayında “Astor Enerji” firma ile halka arz olan şirketi yatırımcılarına yüzde 500 kar ettirmesiyle en çok araştırılan konu oldu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti