Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fuar Hastanesi’nde Bir Çift Aynı Günde Ameliyat Edilerek Şifa Buldu

Özel Fuar Hastanesi cerrahları aynı günde bir çifti ameliyat ederek ertesi gün şifayla taburcu ettiler. Aysel ve Ramazan K. çifti aynı saatlerde ameliyat edilerek, ertesi gün birlikte taburcu edildi.v

Özel Fuar Hastanesi cerrahları

Cerrahi müdahaleyi yapan hekimler Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Nizamettin Kazan ile Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Mehmet Asiltürk, konu hakkında ortak açıklama yaptılar.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Mehmet Asiltürk, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Uzun süredir omuzdaki rahatsızlığından kolunu kaldıramayan 63 yaşındaki Ramazan K. her merkezde yapılamayan tarafımızca uygun görülen kapalı yöntem ile yaptığımız Artroskopi ameliyatını tercih etti. Omuzdan kas yırtığı olan Ramazan Bey kapalı yöntemle 4 adet birer santimetrelik delikten kamera yardımıyla yırtık olan ten donlar dikildi. Bir ay sonra sağlığına kavuşmasını ümit ediyorum.” Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Nizamettin Kazan, ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ramazan K.’nın eşi 61 Yaşındaki Aysel K. Omurilik Kanal Darlığı ve Bel Kayması nedeniyle hastaneye başvurdu. Yapılan tetkikler sonucunda Beyin ve Sinir Cerrahi kliniğimizde ameliyat edildi. Hasta şifa ile taburcu edildi.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti