Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Futbolcular boykot ediyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Futbolcular boykot ediyor

Spor Toto 3. Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden Afyonkarahisarspor, bugün Hatay’a gidecek. Ancak mor-beyazlı futbolcular, son 2 gündür idmana çıkmıyorlar

Afyonkarahisarspor’da işler yolunda gitmiyor. Kulüpte hergün yeni bir sıkıntı çıkarken en son Perşembe günü elektriklerin kesilmesi bardağı taşıran son damla oldu. Mor-beyazlı futbolcuların da Perşembe günü ve dün idmana çıkmadıkları öğrenildi. Futbolcuların, maaşlarını ve primlerini alamadıkları gerekçesiyle idmana çıkmak istemedikleri ve toplu halde boykot kararı aldıkları öğrenildi. Yarın deplasmanda Hatayspor’la karşı karşıya gelecek Afyonkarahisarspor’un hazırlıksız bir şekilde Hatay’a gideceği bildirildi. Mor-beyazlı kulüpte işler bu denli kötü durumda olduğu öğrenilirken, teknik direktör Mustafa Meteertem’in futbolcuları idmana çıkarmak için uğraştığı ancak onun da başarılı olamadığı kaydedildi.

Son dönemeçte radikal kararlar alınabilir

Afyonkarahisarsporlu futbolcuların boykot kararı aldıkları ve son iki gündür idmana çıkmadıkları haberi gündeme bomba gibi düştü. Alacaklarının tahsil edilmesini isteyen futbolcuları, teknik direktör Mustafa Meteertem de ikna edemedi. Futbolcularıyla bir toplantı yapan Mustafa Meteertem, konuşmasında futbolcularından Hatayspor müsa-bakasının önemine binaen idmana çıkmalarını istedi. Ancak futbolcuların da artık dayanacak güçlerinin kalmadıklarını belirtip, boykot kararı aldıkları ve alacaklarının tahsil edilmemesi durumunda idmana yine çıkmayacakları belirtildi. Teknik direktör Mustafa Meteertem’in de kulübün durumunda herhangi bir değişme olmazsa bazı radikal kararlar alabileceği öğrenildi.

Hatayspor maçından sonra dananın kuyruğu kopacak

Afyonkarahisarspor, Pazar günü deplasmanda Hatayspor’la karşı karşıya gelecek. Bu hafta çok az idman yaparak Hatayspor deplasmanına gidecek Afyonkarahisarspor’da son olarak gündem boykot haberiyle sarsıldı. Hatayspor müsabakasından sonra futbolcuların daha belirgin kararları alabileceği öğrenildi. Kulüpten alacaklarının tahsil edilmesini isteyen futbolcular, Hatayspor müsabakasına idmansız çıkacaklar. Bu müsabakadan sonra kulüpten gelecek bazı şok haberlerin olabileceği ifade edildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti