Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GastroAfyon Lezzetleri Ankara’da Görücüye Çıktı

Afyonkarahisar Belediyesi Travel Expo Ankara fuarında Afyonkarahisar’ın tescilli lezzetlerini tanıtıyor.

Afyonkarahisar Belediyesi Travel Expo

Travel Expo Ankara, 6. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Afyonkarahisar Belediyesi de gastronomi mutfağı ile fuarda yerini alarak tescilli ürünleri, lezzetlerini, kültürünü, yatırımlarını ve şehri tanıtıyor.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından açılan stantta Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’ın tescilli ürünleri başta olmak üzere yöresel lezzetler de ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Gastronomi Şehri Afyonkarahisar’ın coğrafi işaret almış lezzetlerinden, haşhaşlı ekmek, ağzı açık, bükme, lokum, sucuk, ekmek kadayıfı, patlıcan böreği, göce tarhanası, çullama köfte, tandır çorbası, sakala çarpan çorba, mercimekli bulgur pilavı, vişne hoşafı ve haşhaş helvası misafirlere ikram ediliyor. Türkiye’nin 3. Gastronomi Şehri Afyonkarahisar kültürü ve tarihi yanı sıra yöresel lezzetleri bakımından da oldukça dikkat çekiyor.

GastroAfyon Lezzetleri Ankara'da Görücüye Çıktı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AFYONKARAHİSAR STANDINA YOĞUN ZİYARET

Yöresel lezzetlerin misafirlere ikram edildiği ve çeşitli turizm noktalarının tanıtıldığı standı hazırlayan ekiplerimiz fuarın ilk gününde birbirinden önemli isimler ve vatandaşları ağırladı. Afyonkarahisar, 19 Kasım’a kadar damakları lezzet ile buluşturmaya devam edecek.

16 Kasım’da Ankara ATO Congresium’da kapılarını açan fuar 19 Kasım’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti