Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelişim ve İletişim Zirvesi’ne yoğun ilgi

AKÜ Genç Liderler Topluluğu’nun
Gelişim ve İletişim Zirvesi’ne yoğun ilgi

AKÜ Genç Liderler Topluluğu’nun Sandıklı’da organize ettiği “Gelişim ve İletişim Zirvesine” AKÜ Akademisyenleri’nden Süleyman Gücek, İletişim Koçu Burak Törün ve Kocatepe Gazetesi Muhabiri Nail Azbay katıldı. Gücek, “Liderlik ve Motivasyon” üzerine eğitim verirken Burak Törün ise “İletişim” teknkileri üzerine konuştu. Nail Azbay ise “günümüzde gazetecilik” konularında katılımcılara bilgiler verdi. Etkinliğe 150’ye yakın üniversite öğrencisi katıldı.
“İLÇELERİMİZE ÖNEM VERİYORUZ”
 Genç Liderler Topluluğu’nun Başkanı Eldar Safarov, ilçelerden eğitim etkinlikleri noktasında yoğun talep aldıklarını söyledi. Bu taleplere karşılıksız kalamayacaklarını vurgulayan Safarov, bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Safarov şöyle konuştu:
“Üniversitemizin sadece merkez kampüslerindeki değil ilçelerde bulunan öğrencileri de eğitici etkinliklere yoğun bir talepte bulunuyor. Bizde Genç Liderler Topluluğu olarak bu yoğun talepler üzerine Sandıklı da “Gelişim ve İletişim Zirvesi “etkinliğini düzenledik. Misafirimiz olan isimlerin hepsi alanında bilgi ve tecrübe sahibi, değerli insanlardı. Üniversitemiz adına başarılı bir akademisyen olan Süleyman Gücek, İletişim Koçu Burak Törün ve kıymetli gazetecilerimizden Nail Azbay ile bir araya gelmek bizim için çok güzel bir tecrübeydi. Öğrenci arkadaşlarımızdan geri gelen dönüşler çok güzel. Her biri birbirinden farklı tecrübeleri öğrenmenin keyfini yaşıyorlar.”
PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Safarov, Topluluğun Sandıklı Başkanı Canan Tip başta olmak üzere etkinlikte emeği bulunan Güler Tan, Tuğba Postacı, Ahmet Demir, Semih Can Toklu, Yusuf Kocatepe, Hayrican Kaya’ya teşekkür etti. Etkinlik sonrasında Süleyman Gücek, Burak Törün ve Nail Azbay’a plaket takdim edildi. >>Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti