Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Genç Memur-Sen, Vali Güner’i ziyaret etti

Bu haberin fotoğrafı yok
Genç Memur-Sen, Vali Güner'i ziyaret etti

Genç Memur-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti

Vali Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Genç Memur-Sen Yönetim Kurulu Üyelerini ve Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği Üyelerini makamında Kabul Etti.
Programları dahilinde ilk olarak Afyonkarahisar Genç Memur-Sen Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul eden Vali Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Genç Memur-Sen Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Şen ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Afyonkarahisar Genç Memur-Sen Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Şen ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulunan Vali Güner’e, Afyonkarahisar Genç Memur-Sen olarak vilayet genelinde yapılacak olan projeler ile yeni yönetim kurulu hakkında bilgiler verildi. Şen, Vali Güner’in Afyonkarahisar için büyük bir değer olduğunu söyledi.
Daha sonra Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı ve üyelerini makamında ağırlayan Vali Hakan Yusuf Güner, Atatürk İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Selçuk Altıntuğ ve Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)