Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gençlere Ücretsiz Sınava Hazırlık Kursları Vereceğiz”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, gençler için ücretsiz sınava hazırlık kursları vermeyi planladıklarını belirtti.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, gençlere yönelik gerçekleştireceği eğitim projelerinden birinin de “Sınava Girecek Öğrencilere Hazırlık Kursları” olacağını belirtti.

“KURSLAR ÜCRETSİZ OLACAK”

Başkan Adayı Uluçay, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Gençlerimizin eğitimine yapılan yatırımlar Afyonkarahisar’ımızın geleceği için önemli bir rol oynuyor. Gençlerimizin geleceğe daha donanımlı adımlarla ilerlemelerini ve sınav dönemlerinde streslerinin azaltmalarını sağlamak amacıyla projemizi gerçekleştireceğiz. 8. ve 12. sınıflarda öğrenim gören gençlerimize yönelik taleplerine göre online veya yüz yüze olmak üzere alanında uzman kadrolarla ücretsiz sınavlara hazırlık kursları vereceğiz. Gençlerimiz ücretsiz kurslardan e – kurs, yüz yüze kurslar olarak yararlanabileceği gibi etüt destek programları da sağlanacak. Projemiz kapsamında, alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek derslerle öğrencilerimizin eksikliklerinin giderilmesi ve sınav tekniklerinin öğretilmesi planlıyoruz.”

“EĞİTİME YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR”

Uluçay sözlerine şöyle devam etti: “Gençlerimizin eğitimine yaptığımız yatırımlarla aynı zamanda geleceğimize de yatırım yapmış oluyoruz. Gençlerimizin eğitimi Afyonkarahisar’ımız için de önemli bir rol oynuyor. Gençlerimizin başarısının, şehrimizin ve ülkemizin geleceği için büyük önem taşıdığının da bilincindeyiz. Gençlerimize değer veriyor, gençlerimize daha iyi bir gelecek sunmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti