Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençlerle toplantı yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor
Gençlerle toplantı yapıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Afyonkarahisar Gençlik Merkezi, il merkezinde bulunan ortaokul ve lisede öğrencilerini temsilen her okuldan birer kız ve erkek öğrenci olmak üzere temsilci gençlerle toplantı yaptı. Afyon Lisesi’nde yapılan toplantıya okul müdür yardımcıları, sorumlu öğretmenler ve her okuldan iki temsilci olmak üzere yaklaşık 300 kişi katıldı.
Toplantı kapsamında katılımcılara, Afyonkarahisar Gençlik Merkezi faaliyetleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın proje ve diğer faaliyetleri ile ilgili tanıtım filmi izletildi. Akabinde Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Ertürk okul temsilcisi olan öğrencilere bilgiler verdi. Temsilci gençler okullarında Gençlik Merkezleri’ni faaliyetlerini tanıtmalarını, arkadaşlarını Gençlik Merkezleri’ne davet etmelerini, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın projelerinden istifade etmelerini ve serbest zamanlarını gençlik merkezlerinde değerlendirmeler için bilgilendirildi. Yapılan bu çalışma ile Afyon’daki genç kitleye erişilmesi ve gençlerin Afyonkarahisar Gençlik Merkezi’nden daha fazla yararlanmaları hedefleniyor. Okul temsilcisi gençler gönüllülük esası ile Afyonkarahisar Gençlik Merkezi’ni okullarında temsil ederek sorumluluk alacaklar. Katılımcılara şuan sürdürülen Şehirler ve Kültürler Projesi günü birlik gezi programları ile ilgili bilgi verilerek.
Yeni Eğitim ve Öğretim dönemine istinaden yapılan bu ikinci toplantıda Bakanlığın 81 ilde uyguladığı “Merkezim Her Yerde”, “İyilik Ağacı” ve “Kitap Okuma Halkaları” adlı projeleri aktarıldı. Toplantıda özellikle okul temsilcilerinin okullarında, okul idaresinin desteği ile bu üç projenin yürütülmesinin önemine dikkat çekildi.