Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı Belediyesi Ahilik Haftası’nı unutmadı

Sandıklı İlçesi’nde “Ahilik Haftası”

Sandıklı İlçesi’nde “Ahilik Haftası” dolayısıyla Sandıklı Belediyesi ve Esnaf Odası işbirliğiyle bir dizi etkinlik düzenlendi

Geniş katılımın gözlendiği etkinliklere; Sandıklı Kaymakamı Mehmet Sülün, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, ESOB Başkanı Cengiz Üstün, Sandıklı Esnaf Odası Başkanı Ahmet Öztop, Sandıklı Pazarcılar Odası Başkanı, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Çiçek, Sandıklı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Ocak, İl Ticaret Müdürü Ferhat Sümer, Afyonkarahisar Pazarcılar ve Sebzeciler Odası Başkanı Veysel Gök, çevre ilçelerin oda başkanları ve ilçe protokol üyeleri katıldı.
Sandıklı’nın Yeni Sanayi Sitesi’nde esnaf odasına bağlı sergi salonunun gezilmesiyle başlayan etkinlikler, yeni ve eski sanayi sitesinde bulunan esnafların Ahilik Haftalarının kutlanması ile devam etti. Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret eden ESOB Başkanı Cengiz Üstün ve beraberindekiler, Çöl’e berat vererek, esnaf ve sanatkâra yönelik hazırlanan güzel etkinlikler için teşekkür ettiler. Sandıklı Bedesten Çarşısı’nda düzenlenen programda günün anlam ve önemine yönelik konuşmalar yapıldı.
Programda konuşan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl şunları kaydetti: “Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizde uzun yıllardır yapıla gelen bir geleneği devam ettirmenin mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Bu etkinliklerde özellikle unutulmaya gün tutmuş ve Sandıklımızla özdeşleşen mesleklerimizin tarihimizde önemi bir kere daha anlaşılmaktadır. Bizleri yalnız bırakmayan; ESOB Başkanı Cengiz Üstün’e, Esnaf Odası Başkanı Ahmet Öztop’a, Sandıklı Pazarcılar Odası Başkanı, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Çiçek’e, Sandıklı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Ocak’a ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.”
Etkinlikler; Kur’an-ı Kerim tilaveti, Sandıklı Gardaş Yarenler Ekibi tarafından hazırlanan halk oyunları gösterileri ve Ahilik Haftası nedeniyle şed kuşanma töreni ardından yemek ikramı ile tamamlandı. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti