Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tiyatro kursu başvuruları başladı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından gençler

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından gençler için düzenlenecek olan tiyatro kursu için başvuru dönemi başladı

 

Afyonkarahisar Belediyei Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Şehir Tiyatrosu çatısı altında, tiyatroya ilgi duyan gençler için tiyatro kursu açılacak. Başvuruların alınmaya başlandığı kursa 14-18 yaş arası dileyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek.
Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan Hüseyin Elmas tarafından verilecek kursa katılmak isteyenler, 23 Haziran 2023 tarihine kadar Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosuna başvurabilecek. Kurs kayıtları için gerekli olan kimlik fotokopisi ve fotoğraf ile müracaatlar şahsen yapılacak. Kurs boyunca katılımcılar temel oyunculuk, mim, diksiyon, tuluat/doğaçlama, vurgu, tonlama ve kamera önü oyunculuğu eğitimleri alacak. Detaylı bilgi almak isteyenler 0272 214 42 55 dâhili 441’den iletişim sağlayabilecek.
“HEDEF SANATLA İÇ İÇE BİR NESİL YETİŞTİRMEK”
Kültür ve sanata büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Şehrimizde yaşayan gençlerimizin ve yetişkinlerimizin kendilerini fark etmelerini, yeteneklerini pekiştirmelerini ve hayata daha iyi adapte olabilmelerini sağlamak için birçok branşta kurs açıyoruz. Vatandaşlarımız her zaman kurslarımıza büyük ilgi gösteriyor. Yaptığımız etkinlik ve çalışmalar ile kültür ve sanat sevgisini büyütüyoruz. Bünyemizde faaliyet gösteren Şehir Tiyatromuz yıl boyunca farklı oyunlar ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Bu dönem için de yeni oyunlar için kurslarımızı sürdürüyoruz. Tiyatroya ilgisi olan gençlerimizi başvuru yapmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti