Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Geniş tabanlı merkez ilçe yönetimi hedefleniyor”

İYİ Parti Genel Merkez

İYİ Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Faysal Hacımustafaoğlu, Afyonkarahisar’da geniş tabanlı bir Merkez İlçe Başkanlığı yönetimi oluşturmak için uğraş verdiklerini açıkladı

 

İYİ Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Faysal Hacımustafaoğlu’nun başkanlık ettiği Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerini oluşturacak istişare toplantıları aralıksız devam ediyor.
Faysal Hacımustafaoğlu, son olarak İYİ Parti kurucu üyelerinden oluşan yaklaşık 50 kişi ile görüştü. Hacımustafaoğlu şunları kaydetti: “Yaptığımız istişare toplantılarına büyük önem veriyoruz. Ülkemiz bir seçim atmosferine girmiştir. Toplantılarımızda herkesin mutabık kalacağı şekilde önümüzdeki dönem bir genel ve bir yerel seçimi geçirecek bir merkez ilçe yönetimi tespit edilmeye çalışılıyoruz. Bu kapsamda parti kurulumundan bu güne kadar büyük emekleri ve destekleri olan tüm partililerimizle görüşmeye çalışıyoruz. Her fikrin ve görüşün önemi bizim için büyüktür. Bütün çabamız Afyonkarahisar’daki tüm kesimlere hitap eden ve her sivil toplum kuruluşundan bir yöneticinin katılacağı geniş tabanlı bir merkez ilçe yönetim kurulu oluşturulmasıdır. Bu bağlamda istişare toplantılarımız bir süre daha da devam edecektir.”
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti