Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Girne Koleji öğrencileri Katı Atık Bertaraf Tesisi’nde incelemede bulundular

Afyonkarahisar Girne Koleji 6.

Afyonkarahisar Girne Koleji 6. sınıf öğrencileri Afyonkarahisar’daki katı atıkların ne şekilde bertaraf edildiği, geri kazanımının nasıl yapıldığı, çöpten elektrik üretiminin nasıl gerçekleştirildiği konularında bilgi almak üzere Çevre Hizmetleri Birliği Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi’ni ziyaret etti

 

Fen Bilimleri öğretmeni Özcan Akkent eşliğinde gerçekleşen ziyaret, tesis mühendislerinden Çevre Mühendisleri Dilek Karaca ve Atila Kuş tarafından hazırlanan bilgilendirici sunum ve videolar izlenmesi ile başladı. Akıllarındaki soruları tek tek soran öğrenciler merak ettikleri bilgileri yetkili isimlerden aldı. Saha ve ünitelerin yerinde gezilmesiyle devam eden gezide öğrenciler Afyonkarahisar ilinin tamamından toplanan atıklardan elde edilen geri dönüşümlü malzemeleri, elektrik üretimini, atıktan yakıt üretim tesisini ve düzenli depolama tesisini tanıma fırsatı buldu.
Gezi sonunda öğrencilere günün hatırası olarak geri dönüşümlü bez torba ve tohumlu kalemler hediye edildi. Gezide edindikleri tecrübeler ve edindikleri bilgilerden duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler ve Fen Bilimleri öğretmeni Özcan Akkent, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek başta olmak üzere tesis yetkililerine teşekkür ederek sahadan ayrıldılar.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti