Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gökyüzünü uçurtmalar renklendirdi – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in
Gökyüzünü uçurtmalar renklendirdi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde düzenlenen şenliğe Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ile eşi Fatma Tutulmaz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
KIYASIYA MÜCADELE ETTİLER
Uçurtma Şenliği’ne yoğun ilgi gösteren çocuklar, ‘en güzel uçurtma’ ve ‘en güzel uçan uçurtma’ dallarında dereceye girmek için kıyasıya yarıştı. Yarışmaya, yaklaşık 100 uçurtma katılırken, jüri heyeti en güzel uçurtma ve en güzel uçan uçurtma dallarında dereceye girenleri seçmekte bir hayli zorlandı. Vali Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te bir süre uçurtma uçurarak yarışma heyecanına ortak oldu.
GÖKYÜZÜ RENKLENDİ
Yapılan değerlendirmeler sonunda en güzel uçurtma dalında birinci Sefa Gedik, ikinci Melisa Memiş, üçüncü ise Nilüfer Berra Fidan oldu. En güzel uçan uçurtma dalında ise birinciliği Zeliha Gedik, ikinciliği Mehmet Bayram, üçüncülüğü ise Yusuf Bursalıoğlu elde etti. Yarışma sırasında Afyonkarahisar Belediyesi tarafından vatandaşlara pilav ve ayran ikramı yapıldı.
Şenlikte Afyonkarahisar Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterileri büyük ilgi gördü. Yarışmada dereceye girenler ödüllerini, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek verdi.
Yarışmanın jüri üyeliklerini ise Müze Müdürü Mevlüt Üyümez, Belediye Meclis Üyesi Fatma Gamze Kılıç, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Milli Eğitim Şube Müdürü Muammer Demircan, Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık,  Gençlik Spor Şube Müdürü İsmail Barın ve Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden Ercan Doğan yaptı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti