Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gönül Köprüsü Derneğinin Yardım Faaliyetleri Devam Ediyor

Gönül Köprüsü Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Lütfiye Polat, Kadir Gecesi’nde Ulu Cami de Binbir Hatim programına katılacak cemaate tatlı ikramında bulunacaklarını, dernek olarak yardım faaliyetlerinin aralıksız devam ettiğini açıkladı

Gönül Köprüsü Sosyal Dayanışma Derneği

Gönül Köprüsü Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Lütfiye Polat, Ramazan ayı, Kadir Gecesi ve yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle yürüttükleri çalışmaları Kocatepe Gazetesi muhabirine anlattı.

Gönül Köprüsü Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Lütfiye Polat, 5 yıldır yardım faaliyetleri yürüten bir dernek olarak Afyonkarahisar’a hizmet verdiklerini söyledi. Başkan Polat, “Ramazan ayıyla birlikte gıda kolileri dağıtımını yaptık. Takibini yaptığımız ailelerin yanı sıra özel taleplerde bulunan ailelerimize koliler dağıttık. Sahur içinde ayrıca kahvaltılık kolilerin dağıtımını yaptık. İhtiyaç sahibi ailelerimizin kullanımı için market çeklerinin de dağıtımını gerçekleştirdik. Zekât ve fitre dağıtımlarının yanı sıra 260 kişilik ve 150 kişilik iftar programları düzenledik. Kadir Gecesi nedeniyle her yıl düzenlenen Binbir Hatim Programı katılımcılarına Ulu Cami de 3 bin kişilik tatlı ikramında bulunacağız. Ramazan Bayramı öncesinde çocuklarımızın bayramlıklarını derneğimizde hazırlayıp teslim ediyoruz. Faturaların, kiraların ödenmesine yardımcı olma gayretini sarf ediyoruz. Engellilerimizin tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamak için çabalıyoruz. Önceliğimiz öksüz, yetim ve dul olmak üzere tüm ihtiyaç sahibi insanlarımıza elimizden geldiği şekilde dokunmaya çalışıyoruz. Dernek olarak hayırseverlerimizin ayni ve nakdi yardımlarını kabul ediyoruz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti