Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gönüllülerin Kıymeti Depremlerden Sonra Anlaşıldı”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, ANDA Derneği ziyaretinde arama kurtarma gönüllülerinin kıymetinin 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri sonrası anlaşıldığına dikkat çekti.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, afetlerde gönüllülük esasıyla arama kurtarma hizmeti veren ANDA Derneği yönetici ve üyeleriyle biraraya geldi.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Belediye Başkan Adayı Yağcı, şunları kaydetti: “Türkiye ve Afyonkarahisar deprem riski taşıyan bir coğrafyaya sahip. Afetlerde ilgili kuruluşlar kadar gönüllülerin de insan hayatı için ne kadar önemli olduğunu 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri ve sonrasında bir kez daha anlama fırsatı bulduk. ANDA Derneği üyesi gönüllü arkadaşlarımızın da bu süreçte insan hayatı için canla başla çalıştığını görme fırsatı bulduk. Gönüllülerin kıymeti depremlerden sonra anlaşıldı. Sizler insan hayatı için gönüllülüğü esas aldınız. Bizde insanların yaşam kalitesini artırmak için gönüllülük esasıyla Belediye Başkan Adayı olduk. Serdengeçti ruhuyla ortaya koyduğunuz hizmetler için teşekkür ediyoruz. Arzumuz ve isteğimiz sizlerle birlikte el ele omuz omuza vatandaşlarımıza hizmet edebilmek.”

“Gönüllülerin Kıymeti Depremlerden Sonra Anlaşıldı”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti