'Gözaltı listesinde olmak benim için onurdur'

15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı Afyonkarahisar'da gözaltına alınacak kişiler arasında Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün de ismi yer alıyordu.Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl,Fetullahcı terör örgütünün darbe planlaması çerçevesinde ilk gözaltına alınacakların arasında isminin olması hakkında şunları söyledi:'Bu örgütten hiçbir zaman korkmadım ben öğrencilik zamanımda da bu örgütle karşı karşıyaydım. Bunlar her tür tehdit ve [&hellip]

15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı Afyonkarahisar’da gözaltına alınacak kişiler arasında Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün de ismi yer alıyordu.Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl,Fetullahcı terör örgütünün darbe planlaması çerçevesinde ilk gözaltına alınacakların arasında isminin olması hakkında şunları söyledi:
“Bu örgütten hiçbir zaman korkmadım ben öğrencilik zamanımda da bu örgütle karşı karşıyaydım. Bunlar her tür tehdit ve iftiralarını şahsıma yapmışlar cevaplarını benden almışlardır. Darbede gözaltına alınacak listede ismimin olması benim için bir onurdur. Ben Cumhurbaşkanım izinde yürümekten onunla aynı listede olmaktan gurur duyarım. Darbe gecesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın talimatını yerine getirerek bütün vatandaşlarımızı belediye hopörlöründen darbeye karşı meydanlara çağırdık. Bu çağrımıza kulak veren milli iradesine sahip çıkan Sandıklılı hemşerilerimiz 15 bin kişi ile meydanları doldurdu. Gözlerimiz yaşardı. Kimse bu millete pranga vuramaz, halkın gücünün üstünde hiçbir güç olmadığını halkımızla birlikte darbecilere gösterdik Bizim Demokrasi nöbetimiz devam ediyor. Gündüz işimize, gece nöbetimize devam ediyoruz. Şehitlerimize Allah tan rahmet diliyorum. Yaralanan vatandaşlarımıza şifalar diliyorum. Tüm hemşerilerime demokrasiye ve bize sahip çıktıklarından dolayı teşekkür ediyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme