Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GSİM kadınlardan mahkûm kadınlara ziyaret

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü eğitim şube birimi, toplumsal dayanışmayı artırmak ve sosyal etkileşimi desteklemek amacıyla Afyonkarahisar Açık Kadın Cezaevi’nde anlamlı bir etkinlik düzenledi. Gönüllü gençlerle birlikte kadın mahkumlarla bir araya geldi.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü eğitim şube birimi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, müzik dinletisi düzenlenerek hem kadın mahkumlar hem de çocuklar için mutlu bir ortam oluşturuldu. Müzik eşliğinde yapılan etkinlikler, hem moral ve motivasyon sağlamayı hem de katılımcıların birbirleriyle etkileşim kurmalarını amaçladı.

“BU TÜR ETKİNLİKLER TOPLUMA OLUMLU BİR ŞEKİLDE KATKI SAĞLAYACAKTIR”

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, toplumun tüm kesimlerinin bir araya gelerek sosyal dayanışmayı güçlendirmenin önemine vurgu yaparak, böyle etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Kasapoğlu şunları söyledi: “Bu tür etkinlikler, toplumun farklı kesimlerinin bir araya gelerek dayanışma içinde olmasını ve birbirlerine destek olmasını sağlayan önemli adımlardır. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün bu tür etkinliklere devam etmesi, toplumun tüm bireylerinin dahil edildiği bir sosyal uyumun oluşturulmasına şüphesiz ki çok olumlu bir şekilde katkı sağlayacaktır.”

 

Bu anlamlı etkinlik, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini ve dezavantajlı gruplara destek verme amacını taşıdığını gösterdi. Aynı zamanda, cezaevi ortamında bulunan kadın mahkumların ve çocukların da sosyal etkinliklerle moral ve motivasyonlarının yükseltilmesine katkı sağlandı. >> Hayriye CANER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti