Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gücümüzü esnaf için kullanıyoruz” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Elektrikçiler ve Elektronikçiler
“Gücümüzü esnaf için kullanıyoruz”

Afyonkarahisar Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Genel Kurulu, Elçi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel Kurul’a Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak ile Oda üyeleri katıldı.
TÜM ÜYELERE TEŞEKKÜR
Tek listeyle seçime giren mevcut Başkan Mehmet Karagöz, seçimden sonra yaptığı açıklamada tüm üyelere teşekkür etti. Karagöz, “Mutlaka her insanın bir siyasi görüşü vardır. Herkesin siyasi görüşüne saygı duyuyorum. Bazı oda başkanları, sivil toplum kuruluşları örgütlerinin başkanları, sivil toplumdan aldığı gücü siyasete yansıtmaya çalışıyor. Ben de tam tersi, siyasetten aldığım gücü sizin için kullanmaya çalışıyorum. Siyasetin gücünü esnafın lehine kullanmaya çalışıyoruz” dedi.
SORUN ÇÖZEN PARTİ: MHP
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak da MHP olarak sorun çözen bir parti konumunda olduklarını vurguladı. Parsak, “15 Temmuz’dan bu yana iyice gün yüzüne çıkmış olan, geçtiğimiz günlerde İran’daki karışıklığa varıncaya kadar Türkiye’nin çevrelenmesine yönelik bir oyunda, Türk Milleti’nin beka mücadelesi verdiğini söylüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Önce Ülkem siyaseti, böylesine dönemlerde çok kıymetlidir. Tüm toplum kesimleri, milletimizin tüm kesimlerinin önemli sorunları var. Bunların çözüme kavuşmasında da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sonuç alıcı bir siyaset izliyoruz” ifadelerini kullandı.
İŞTE YENİ YÖNETİM
Afyonkarahisar Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası’nın Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer aldı:
Mehmet Karagöz, Mehmet Büyükbezgin, Gülsüm Turhan, Birol Dönerkaya, Serdar Yaraşır, Mustafa Pala, Hüseyin Uçarsu >> Murat ARISOY’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti