Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Gün birlik ve beraberlik günü”

TSYD İl Temsilcisi Nadir

TSYD İl Temsilcisi Nadir Güzbey, yaklaşan sezon öncesi futboldaki gelişmeleri değerlendirdi

 

Yeni sezon öncesi bir açıklama yapan Türkiye Spor Yazarları Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nadir Güzbey, Afjet Afyonspor’daki belirsizliğe Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in girişimleri ile çözüm bulunduğunu ve güçlü bir yönetim oluştuğunu belirterek, “Tüm sporseverlerin İl yöneticilerimize ve kulüp yöneticilerimize destek olmaları gerekiyor” dedi.
TSYD İl Temsilcisi Nadir Güzbey, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;
“Geçtiğimiz haftalarda Futbol takımımız için çok önemli gelişmeler yaşandı ve olumlu sonuçlandı. Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’in müdahalesi ve desteği ile Afyonspor’daki belirsizlik sona erdi. Güçlü bir yönetim oluşturan Vali ve Belediye Başkanımızı kutluyorum. Bana göre çok geç kalınmış olan bu yapı şehrimiz açısından çok çok önemlidir.
Vali Gökmen Çiçek’in ilimizdeki görev süresi çok yeni olmasına rağmen böylesi önemli bir yapıyı tesis ettiği için tüm hemşerilerimiz kısa zamanda kendisine minnettar olacaklardır. Zira günü birlik pansuman çözümlerle ilerlemeye çalışan kulüplerin sonu hüsranla sonuçlanmıştır.
Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’in uçurumun kenarındaki kulübe el atıp ‘takımımız hedefe koşacak’ diyerek kulübü Engin Gökdemir ve iş adamlarından oluşan ekibe teslim etmesindeki en önemli sebep kalıcı çözüm istemesidir. Afyonspor’un mali tablosunu 15 dakikada çözmeye muktedir Valisi ve Belediye başkanı var bu memleketin. Ancak asıl önemli olan, kalbi bu şehir için atan muktedir bir yönetime ihtiyacı vardı.
Engin Gökdemir ve yönetimindeki birbirinden kıymetli iş adamları işlerinde olduğu gibi kulüpte de başarılı olacaklardır. Bu günden yarına kupa beklemek yerine öncelikle kurumsal yapının inşası ve sürdürülebilir yükselme hedefleri ile yine, yeniden şehrimizi gururlandıracak başarılara imza atacak bu yönetime tüm kesimlerin desteği şarttır.
Afyonspor’un yönetim ve finansman sorunu olmadan yoluna devam edeceğine inancımız tamdır.
Gün eksik arama günü değildir, gün birlik ve beraberlik günüdür. Elini değil bedenini taşın altına koyan bu kardeşlerimizi tüm Afyon olarak destekleme günüdür. Yönetimdeki kardeşlerimiz ailelerine, işlerine ayıracakları zamanı Afyon’a ayıracaklar. Bunu unutmamamız gerekli. Karşılaştığınızda bir tebessüm ile sizinleyiz, size inanıyoruz dediğimizde onlara büyük güç vereceğimizi unutmayalım.
İlimize hizmet için gece gündüz çalışan Valimiz Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e ayrıca teşekkür ediyorum.
Bizler dün olduğu gibi bundan sonra da Türk sporunun gelişimi için her zaman destek olmaya, yanlışları düzeltmeye, yanlışta ısrar edenlerle de mücadelemize devam edeceğiz.” >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti