Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“7 düvel, 17 parti, bütün terör örgütleri, Cumhur İttifakı karşısında hezimete uğradı”

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, 7 düvel, 17 partinin tüm terör örgütlerinin birleşip, Cumhur İttifakının karşısında hezimete uğradığını söyledi. Uluçay, “Cumhur ittifakı dünyayı karşısına almış ve zaferle çıkmış bir ittifak olarak dünya tarihine altın harflerle yazılacaktır.” dedi.
Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti, MHP, BBP, Yeniden Refah Partisinin paydaşları 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanı 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrası bugün sabah Korel Otel’de basın toplantısı düzenledi. Toplantıya; AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fehmi Güray Çakır hazır bulundu.x
“İTTİFAK ORTAKLARIYLA KOL KOLA TÜRKİYE YÜZYILINA YÜRÜYORUZ”
Toplantının açış konuşmasını Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay yaptı. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin, tarihte görülmemiş rekor bir katılım oranı ile demokrasi şöleni içinde tamamlandığını belirten Uluçay, “Milletimiz, büyük teveccüh göstermiş; Cumhur İttifakımız’ın Gazi Meclisimiz’deki çoğunluğunun devam etmesini sağlamıştır. Cumhurbaşkanı seçiminde de liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük bir farklaaçık ara önde tamamladı. İradesini çok değerli bulduğumuz aziz milletimiz, ikinci turun yapılacağı 28 Mayıs’ta bu başarıyı taçlandırmak istemiştir. İnanıyorum ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yine büyük bir farkla Cumhur ittifakının adayı olarak milletimizden yetki alacak ve ittifak ortaklarımızla birlikte kol kola ve omuz omuza Türkiye Yüzyılı yürüyüşüne başlayacaktır. Cumhur İttifakı olarak bizi sandıkta birinci yapan Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye, MHP İl Başkanımız Sayın Ahmet Kahveci’ye, BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’ye ve BBP İl Başkanımız Veysel Avşar’a, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sayın Fatih Erbakan’a ve Yeniden Refah Partisi İl Başkanımız Fehmi Güray Çakır’a, cumhur ittifakı milletvekillerimize, milletvekili adaylarımıza ve davamıza gönül vermiş tüm kardeşlerime Cumhur İttifakı’na sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakının il Yönetim ve yürütme kurulu üyelerine, Kadın – Gençlik Kollarına, Merkez ilçe başkanlarına ve yönetimlerine, İlçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve cumhur ittifakımızın tüm belediye başkanlarına, İl Genel Meclis Başkanımız Burhanettin Çoban ve cumhur ittifakımızın tüm İGM üyelerine, cumhur ittifakımıza bağlı belediyelerimizin meclis üyelerine, sandık görevlilerimize, köy ve mahalle temsilcilerimize, her biri birbirinden kıymetli adaylarımız ve aday adaylarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.
“CUMHUR İTTİFAKININ KARŞISINDA HEZİMETE UĞRADILAR”
“Bir tarafta seçmene ve depremzedelere kendilerine oy vermedikleri için hakaret eden ve daha sandıklar açılmadan açıklama yaparak demokrasi şölenini baltalamak isteyen millet ittifakı, diğer tarafta gün geçtikçe kenetlenen ve milletin kararını herşeyin üstünde tutan Cumhur ittifakı var.” diyen Uluçay, “Seçimi kazanamadığı için seçmenine hakaret eden ve tehditler yağdıran millet ittifakı, Allah korusun iktidara gelirse milletine neler yapar tahmin bile edemiyoruz. Yıllarca milletine zulmeden bu zihniyetin gerçek yüzleri bir kez daha açıkça ortaya çıkmıştır. Dünya, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı dünya ile seçim yarışına giren lider olarak tarihe not düşecektir. 7 düvel, 17 parti, bütün terör örgütleri birleşmiş, cumhur ittifakının karşısında hezimete uğramıştır. Cumhur ittifakı dünyayı karşısına almış ve zaferle çıkmış bir ittifak olarak dünya tarihine altın harflerle yazılacaktır. Türkiye artık Türkiye Yüzyılıyla yükseliş dönemine geçiyor. 16 maddede özetlenen başlıklar ise sürdürülebilirlik, huzur, kalkınma, değerler, güç, başarı, barış, bilim, hak, verimlilik, istikrar, şefkat, iletişim, dijital üretim ve istikbalin yüzyılı olacak bu vizyon belgesi 28 Mayıs seçimleri ile birlikte2023 yılının dönüm noktası olacaktır.” diye konuştu.
“28 MAYIS’TA YENİ BİR ZAFERLE TÜRKİYE YÜZYILINA BAŞLAYACAĞIZ”
Cumhur ittifakı olarak halka çağrıda bulunan Uluçay sözlerine şöyle devam etti: “Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına güçlü bir başlangıç yapmak istiyoruz. Gelin Türkiye yüzyılında asırlardır gerilemeyle, duraklama ile, yıkılmayla tarif edilen ülkemizin yükseliş dönemini hep birlikte başlatalım. Kırgınlıkları, dargınlıkları bırakalım, el ele gönül gönüle vererek ülkemizi daha müreffeh bir seviyeye çekerek ve kazanımlarımızı sen-ben ayrımı olmadan birlikte artırarak dünyada parmakla gösterilen bir ülke seviyesine yükseltelim. Yüksek Seçim Kurulu’nun, 13. Cumhurbaşkanını seçmek için 28 Mayıs’ta ikinci tur seçimlerin yapılacağını duyurması ile birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlayan Türkiye’nin yeni yüzyıl yürüyüşü için yaklaşık iki hafta daha sabredeceğiz. İnşallah önümüzdeki ikinci Pazar günü akşamı alacağımız yeni bir zaferle Türkiye Yüzyılına başlayacak ve halkımızın menfaatleri doğrultusunda istişare ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” >> Hayriye CANER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti