Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonlu iş insanları İstanbul’da bir araya geldi

AFSİAD Yönetim Kurulu üyeleri

AFSİAD Yönetim Kurulu üyeleri İstanbul İMİB ve İstanbul AFSİAD yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (AFSİAD) Yönetim Kurulu, İstanbul Maden İhracatçılar Birliği (İMİB) ve İstanbul AFSİAD’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde; AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Tokman, Kamil Ayvalı, Kirami Gürel, Nail Demirel, Tufan İplikçioğlu, Tamer Dişbudak, Abdurrahman Alp, Ahmet Öndüç, Derneğin Onursal Başkan Kamil Ay, Genel Sekreter İlyas Seçen, Başkan Yardımcısı Süleyman Balıbey, Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Perçinkaya yer aldılar. Afyonlu iş insanları; İstanbul AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik ve Yönetim Kurulunu ve İstanbul Maden İhracatçıları Birliği(İMİB) Başkanı Rüstem Çetinkaya’yı ziyaret ettiler.
AFYON AFSİAD’DAN İLK ZİYARET İSTANBUL AFSİAD’A
Ziyarette İstanbul AFSİAD ‘a yapılan ve Afyonkarahisar’ın ekonomi başta olmak üzere sosyal kültürel ve eğitim alanlarında kalkınmasına öncülük edecek, istihdam oranına büyük katkı sunacak projeler hakkında görüşüldü. AFSİAD Başkanı Kadir Sayın Afyonkarahisar’ın bölgenin güçlü ekonomiye sahip şehirlerinden olması, şehrin yatırım iştahının artması ve bir cazibe merkezi haline gelmesi için İstanbul AFSİAD ile uyum içinde çalıştıklarını belirtti. AFSİAD üyelerini misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin Çelik, “İstanbul da yaşayan Afyonkarahisar’lı İş iş insanları olarak Afyonkarahisar ile bağlarını hiç koparmadık. Şehir ile olan koordinasyon önemlidir. Ziyaretiniz nedeniyle hepinize teşekkür ederim.” dedi.
İKİNCİ ZİYARET İSTANBUL İMİB YÖNETİMİNE YAPILDI
Heyet ikinci ziyareti AFSİAD Üyesi olan İstanbul Maden İhracatçıları Birliği(İMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya’ya yaptı. Ziyarette; Mermer doğal taş sektörünün dış ticaretine yön vermek, ihracat politikasını belirlemek, pazar çeşitliliğini geliştirmek ve uluslararası arenada ihracatçıların rekabetini kolaylaştırma konuları ele alındı. İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya, mermerin başkenti Afyonkarahisar ekonomisinin lokomotifi mermer sektöründe yaşanan gelişmeler ve sektörün geleceği hakkında iş insanlarıla görüş alış verişinde bulundu. Üyesi olduğu AFSİAD’ın Yönetim Kurulu Üyelerini misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rüstem Çetinkaya ziyaret dolayısıyla Kadir Sayın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Ziyarette, İMİB Denetim Kurulu Üyesi Şevket Sertdemirel de hazır bulundu. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti