Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bağımsız İGM Üyesi MHP’ye geçti

Bolvadin Bağımsız İl Genel

Bolvadin Bağımsız İl Genel Meclisi Veteriner Hekim Derviş Aynacı, Milliyetçi Hareket Partisi’ne geçti. MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Aynacı’nın parti rozetini atarak, “Milliyetçi Hareket Partisi derdi vatan ve millet olanların partisidir. Partimize Bolvadin İl Genel Meclis Üyesi olarak katılan Derviş Aynacı’ya rozetini taktık. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Bolvadin ilçesi ziyaretleri kapsamında Bolvadin ilçe teşkilatında, MHP’ye geçen Bolvadin Bağımsız İl Genel Meclisi Veteriner Hekim Derviş Aynacı’nın rozetini taktı.

MİLLETVEKİLİ TAYTAK MHP ROZETİNİ TAKTI

Ülke genelinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne katılımların arttığını söyleyen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP’ye katılan Bolvadin İl Genel Meclis Üyesi Derviş Aynacı’ya teşekkür etti. Taytak, “Ülke genelinde partimize katılımlar tüm hızıyla devam ediyor. Bolvadin Bağımsız İl Genel Meclis Üyemiz Derviş Aynacı’nın partimize katılması bizlere güç vermiştir. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Bolvadin ilçemizde başlatmış olduğumuz üye kayıt çalışmalarının çok başarılı bir şekilde devam etmektedir. İYİ Parti, CHP’den ve diğer siyasi partilerden partimize güç katmak üzere partimize katılanlara teşekkür ediyorum. Vatanını seven, milletini seven, bayrağını seven bütün kardeşlerimizi partimize bekliyoruz” dedi.

KELEKÇİ, AYNACI’YA TEŞEKKÜR ETTİ

Bolvadin ilçesinde MHP’ye katılımların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen MHP Bolvadin İlçe Başkanı Selahattin Kelekçi, yakın bir zaman geniş kapsamlı rozet takma programı düzenleyeceklerini söyledi. Kelekçi, partiye katılan Bağımsız İl Genel Meclisi Derviş Aynacı’ya teşekkür etti.

AYNACI, “BAYRAĞI DAHA YUKARILARA TAŞIYACAĞIM”

Bağımsız İl Genel Meclis Üyeliği’nden Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis Üyeliğine geçen Derviş Aynacı,  “Böyle bir güzel günde beni partinize kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu bayrağı teslim aldığımız yerden daha iyi bir noktaya taşımak için elimden geleni yapacağım. Önce Bolvadin sonra Afyonkarahisar ve Türkiye diyerek hizmet etmek için elimizden geleni yapacağım” dedi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi