Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin OSB’de granül fabrikası temeli atıldı

Argem Geri Kazanım Endüstri

Argem Geri Kazanım Endüstri Makine Nakliye Şirketi’nin Bolvadin OSB’de aliminyum granül imalatı için yapacağı fabrikanın temeli törenle atıldı. Şirketin 10 milyon TL bütçeli yatırımını tamamlanması ile birlikte toplam 35 vatandaşa istihdam imkânı sağlanacak

 

Geri dönüşüm alanında faaliyet gösterecek olan Argem Geri Kazanım Endüstri Makine Nakliye Şirketi, Bolvadin OSB’de alüminyum granül imalatı yapacağı fabrikanın temeli dün yapılan törenle atıldı. Temel atma törenine; Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Uğur Fidan, şirket yetkilileri ile birlikte kurum amirleri katıldılar.
Afyonkarahisar Bolvadin Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) 2022 yılında imzalanan sözleşmeler ile yapılan tahsisler yatırıma dönüşmeye başladı. Tahsis işlemleri tamamlanan firmalar gerekli prosedür ve izinlerini tamamladıktan sonra fabrikalarının temel atma aşamasına geçti. Bu kapsamda ARGEM Şirketinin 10 milyon TL bütçeli yatırımını tamamlanması ile birlikte toplam 35 vatandaşa istihdam imkânı sağlanacak. Temel atma töreninde konuşan Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat, Bolvadin OSB’nin gelişmesinde de Afyonkarahisar Valiliği desteğini her an gördüklerini söyledi.
Bolat, “Bu hafta Sayın Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın başkanlığında yapılan OSB Koordinasyon Toplantısında Valimiz yatırımcılara her türlü desteğin verileceğini belirtti. Bizlere destek oldu. İlçemiz ve yatırımcılarımız adına Sayın Valimize, yatırımı şehrimize kazandıran Yakup Akbudak’a çok teşekkür ediyoruz. Bu fabrikaların inşaat çalışmalarına başlaması ve üretime adım atmaları Bolvadin halkı tarafından uzunca bir süredir beklenen bir müjdeydi. İnşallah bu yıl içinde sözleşme imzalanan diğer yatırımcılarımız da temel atmaya başlayacaklar. Hem ilçemize hem yatırımcılara hayırlı olsun.” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti