Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dostlar Meclisi’nden ziyaret

Bu haberin fotoğrafı yok

Kocatepe Gazetesi’nin kuruluşunun 55. yıl dönümü nedeniyle Afyonkarahisar’daki gezek geleneğini sürdüren Dostlar Meclisi Gurubu adına Ahmet Değer Konya ve Ahmet Karadut gazeteyi ziyaret ettiler

 

Afyonkarahisar’ın geçmişten bugüne uzanan “gezek” geleneğini özenle sürdürmeye çalışan “Dostlar Meclisi” grubu adına Kocatepe Gazetesi’ni ziyaret eden Ahmet Değer Konya ve Ahmet Karadut, “Yerel basın, sesimizi duyurma noktasında çok önemlidir. Kocatepe Gazetesi kurulduğu tarihten bu yana tarafsızlık çizgisini bozmayan, toplumdaki her kesimin sesi olmaya gayret eden bir basın kuruluşudur. Sizi kutluyoruz.” dediler.
Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ise, Ahmet Değer Konya ve Ahmet Karadut’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Dostlar Meclisi’nin Afyonkarahisar’daki gezek geleneğini itinayla devam ettirdiğini, mecliste eskiye dayılı hatıraların yâd edildiğini ve arkadaşlık hukukunun yaşatıldığı söyledi.
Öte yandan Afyonkarahisar’da uzun yıllardan bu yana hizmet veren Taç Perde’nin Müdürü Hakan Tüysüz’de gazeteniz Kocatepe’yi 55. kuruluş yıldönümü nedeniyle ziyaret ederek Sezer Küçükkurt ve gazete çalışanlarına başarılar diledi.