Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erkmen’de asfalt çalışması tamamlandı

Erkmen Belediye Başkanı Memduh

Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, belde de ana yol asfaltlama çalışmasının bayram öncesi tamamlanmasına katkı veren Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e, Meclis Üyelerine, teknik ekip ve işçilere teşekkür etti

Erkmen Beldesi’nde doğalgaz, elektrik ve kanalizasyon çalışmaları ardından ana yollardan Doç. Dr. Sait Açba Caddesi ve Menderes Caddelerinde asfalt çalışması tamamlandı.
Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, beldenin ana giriş yollarının doğalgaz, elektrik ve kanalizasyon gibi çalışmalardan dolayı bozulduğunu belirterek, “Sözkonusu yolların bedeli karşılığında asfalt yapılması için Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sayın Mehmet Zeybek ile görüştük. Sağ olsun Afyonkarahisar Belediyesinin yoğun iş gündemine rağmen bu talebimizi kabul etti ve Belediye Meclisinin de onayı ile çalışmalar Bayram öncesi tamamlandı. Beldemizin diğer iç yollarını yeniden yapılması için de kilitli beton parke yapım ihalesi yaptık önümüzdeki günlerde de bu çalışma da başlayacak. Yollarımızın asfalt yapımındaki desteklerinden dolayı öncelikle Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve Belediye Meclisi üyelerimize, Fen İşleri Müdürü Onur Sadioğlu ile yol ve asfalt birim sorumlusu Onur Sürüç’e, yollarımızın yapımında çalışan tüm işçi kardeşlerimize belde halkımız adına teşekkür ederiz.” dedi.