Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eroğlu: Yeni atanan mülki amirler Afyon’a hayırlı olsun

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri sonucu 14 Temmuz 2020 tarihli kararname ile yeni tayin edilen kaymakamlara ve vali yardımcılarına vazifelerinde üstün muvaffakiyetler diledi

 

Orman ve Su İşleri eski Bakanı Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle 14 Temmuz 2020 tarihinde bazı ilçelere yeni Kaymakamlarla, iki Vali Yardımcısının tayin edildiğini bildirdi.
Milletvekili Veysel Eroğlu, kaymakamların ilçelerin yönetimlerinden mesul, vatandaşların her türlü problem ve taleplerini rahatlıkla iletebilecekleri idareciler olduklarını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle 14 Temmuz 2020 tarihinde bazı ilçelerimize yeni kaymakamlar tayin edilmiştir. Ayrıca bu kararnameyle bazı yeni vali yardımcılarımızın ataması da gerçekleştirilmiştir. Emirdağ Kaymakamlığına; Batman Kozluk Kaymakamı Osman Bilici tayin edilmiştir. Çay Kaymakamlığına; Diyarbakır Çüngüş Kaymakamı Mehmet Durgut tayin edilmiştir. Kızılören Kaymakamlığına; Yozgat Çayıralan Kaymakamı Bekir Özen tayin edilmiştir. Şuhut Kaymakamlığına; Elazığ Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz tayin edilmiştir. Bolvadin Kaymakamlığına; Ordu Vali Yardımcısı Âdem Öztürk tayin edilmiştir. Afyonkarahisar Vali Yardımcılığına; Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya ve Şanlıurfa Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Keklik tayin edilmiştir. Yeni tayin edilen kaymakamlarımıza ve vali yardımcılarımıza yeni vazifelerinde üstün muvaffakiyetler diliyor, Afyonkarahisar’ımıza ve ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.