Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gönüllüler de arama-kurtarma için gidiyor

Gönüllüler de arama-kurtarma için gidiyor

Afyonkarahisar’da reklam sektöründe faaliyet gösteren Delta Reklam işletmesi sahibi ve çalışanları deprem bölgesinde sürdürülen çalışmalara katılmak için yola çıktı.

6 Şubat Pazartesi günü gece yarısı Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde 7,7 şiddetinde ilk olarak gerçekleşen ve meydana gelen artçı depremler ile 10 ili etkileyen deprem felaketi sonrasında yaralar sarılmaya çalışılıyor. Reklam sektöründe Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Delta Reklam işletmesi ortaklarından Ahmet Kandemir ve Ömer Uran, çalışanları ile birlikte bölgeye gidip yardım faaliyetlerine gönüllü olarak katılmak için yola çıktı. Jeneratör, hilti, matkap gibi birçok ekipmana da sahip olduğunu belirten Kandemir, “Biz de gönüllü olarak çalışmalara katılmak istedik. İşimiz gereği her türlü hava şartında da çalıştığımız için elimizden geleni en iyi şekilde yapacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Ömer Uran ise yaptığı açıklamada; “Deprem meydana geldikten sonra buradan bölgeye giden birçok esnaf arkadaşımız var. Onlarla da irtibat halindeyiz ve yardıma gitmek için gerekli hazırlığımızı, alet ve ekipmanlarımızı hazırladık. Bölgeye gideceğimizi duyan eş dost ve esnaf komşularımız battaniyeden çocuk bezine, sudan çeşitli gıda malzemeleri ve ekmeklere kadar aracımızı doldurdular sağ olsunlar. Bizde gidip birçok vatandaş gibi çalışmalara katılmayı arzuluyoruz” dedi.

Yardım için gidecekler arasında Delta Reklam işletmesi sahipleri Ahmet Kandemir, Ömer Uran, çalışanlar İbrahim Gök, Halil Sarıdere ile araç şoförü Yılmaz Tel bulunurken, kasap esnaflarından Kadir Erçoban’ın da aracını vererek destek olduğu öğrenildi.