Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KENDİLERİ KÜÇÜK YÜREKLERİ BÜYÜK. Kumbaraları ile yardım için geldiler

KENDİLERİ KÜÇÜK YÜREKLERİ BÜYÜK. Kumbaraları ile yardım için geldiler

IMG_1628

Afyonkarahisar ‘da elinde kumbarası ile yardım bölgesine harçlıklarını bırakmak için gelen çocuklarla sohbet eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, günün kenetlenme günü olduğunu ve gördüğü bu tablo karşısında çok duygulandığını ifade etti.
Deprem yardımlarının toplandığı Fuar Alanı’na ziyaret gerçekleştiren Vali Yiğitbaşı, yardım yapan vatandaşlara şu sözlerle teşekkür etti. Vali Yiğitbaşı sonrasında yaptığı açıklamada, “Gerçekten ülkemizi yasa boğan bu felakete karşı vatandaşımızın duyarlılığı gurur verici. Bölgede yaşanan bu elim hadiseye karşı tek yürek olmak hiçbir millete nasip olmaz. Nitekim çok kısa bir süre içinde burada toplanan yardımlar da bunun apaçık bir göstergesi. An itibari ile ekiplerimizin bir kısmı bölgeye ulaştı ve büyük bir kısmı da yoldalar. En kısa zamanda oradaki vatandaşlarımıza Afyonkarahisar’ımızın elini de uzatmış olacağız.”
Elinde kumbarası ile yardım bölgesine harçlıklarını bırakmak için gelen çocuklarla sohbet eden Vali Yiğitbaşı, günün kenetlenme günü olduğunu ve gördüğü bu tablo karşısında çok duygulandığını ifade etti.