Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhalefetin beyannamesinde Alevi-Bektaşi toplumunu ilgilendiren beyan yok

Muhalefetin beyannamesinde Alevi-Bektaşi toplumunu ilgilendiren beyan yok

Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Güllü Afyonkarahisar Cem Evi için yardım çağrısında bulundu.

Cem Ev’nin doğalgaz bağlantıları için 95 bin TL maddi desteğe ihtiyaçları olduğunu belirten Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Güllü şunları söyledi:

Sevgili Can Dostlarım Cem evimizin kullanabilir alanı alt ve üst kat olmak üzere 725 metre kare yeni çıkan yasaya göre cem evleri ibadet hane statüsüne girdi elektrik ve su aboneliğini aldık.
Cem evimiz doğalgazlı 2 ad abonelik var. Isınma, ve lokma yemek pişirme ocakları sanayi tipi 4 ad, ve normal mutfak ocakları 3 ad, iki ad doğal gaz aboneliği için ocaklar 36 Kw ve kombi 90Kw 83 bin tl depozito tutuyor. Hep konuşuyoruz atıp tutuyoruz, devletimizin çıkardığı yasayı beğenmiyoruz eleştiriyoruz. Hep beraber katkı verelim elektrik su doğalgaz aboneliği için 95 bin tl gidiyor. Elimizi taşın altına koyalım birlik ve beraberliğimizi görelim. Hodri meydan benden 2 bin TL. buyurun kampanyaya. Devletimizi, iktidarı eleştirmekle bu işler olmuyor. Siyasi partinin genel başkanları, milletvekilleri, aday adayları, açıklamış olduğunuz beyannameyi gördük. 244 sayfadan oluşan beyanname içerisinde Alevi, Bektaşi toplumunu ilgilendiren beyanınız var mı, yok. Bizler işin içindeyiz her şeyi görüyor ve biliyoruz. Devletimiz her zaman büyüktür kıymetini bilelim saygılarımla.”