Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güney’de Cumhur İttifakının adayı Karabacak

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Güney beldesinde 6 Haziran 2021 tarihinde yapılacak yerel seçimde Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan adaylığı için Erol Karabacak isminde karar kılındığını açıkladı

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, 6 Haziran 2021 tarihinde yapılacak olan Güney beldesindeki yerel seçim için Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayının Erol Karabacak olduğunu açıkladı. Toplantıda; AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Seçim İşleri Başkanı Talha Hüseyin Akkaya, Yerel Yönetimler Başkanı Salih Alaka, Sinanpaşa İl Başkanı Nuri Köse Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Güney Belediye Başkan adayı Erol Karabacak hazır bulundu.
“GÜNEY’DE ERDOĞAN BELEDİYECİLİĞİ YAŞATILACAK”
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesinde 6 Haziran 2021 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimine Cumhur İttifakı’ndan Erol Karabacak’ın aday gösterildiğini belirtti. Uluçay şöyle konuştu: “Güney beldemiz için Belediye Başkan aday belirleme sürecinde yapılan anketler, milletvekillerimiz ve teşkilatımız ile yapılan istişareler, partimizin genel merkezi ile yapılan görüşmeler ve Cumhur İttifakının değerlendirmeleri sonucu Erol Karabacak ismi üzerinde ortak bir karara varılmıştır. Bundan sonraki süreç ise Güney beldemizde özlemle uzun yıllardır beklenen hizmeti en kısa sürede sunmayı hedefliyoruz. Güney beldemizde Sayın Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğini yaşatmak ve tek bir sorunun dâhil adının anılmayacağı bir hizmet belediyeciliğini Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yürüteceğiz. Güney beldemizin tüm sorunlarına tamamıyla hâkimiz ve çözüm için yol haritamızı önümüze alarak çalışmaya başladık.”
“GÜNEY’DE DE GÖNÜL
BELEDİYECİLİĞİ UYGULANACAK”
Uluçay şunları kaydetti: “Türkiye’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı yolculuğuna 1994 yılında İstanbul’dan başlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, siyasetin, insanlara etkin bir şekilde hizmet etmek ve sorunları çözmek olduğunun bilinciyle yeni bir belediyecilik anlayışı ortaya koymuştu. Aynı bilinçle 19 yıldır yaptığımız hizmetler, şehirlerimizin yönetimine talip olan bütün yol ve dava arkadaşlarımız için bir mihenk taşı niteliğindedir. Bundan sonra gönül belediyeciliği yolculuğuna Güney beldemizde Cumhur İttifakının ortak adayı olan Erol Karabacak ile devam edeceğimizi duyuruyorum. Sürecin ülkemize Afyonkarahisarımıza, Sinanpaşamıza, Güney ve Çalışlar halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Gerek hukuki süreçte gerek ise aday adaylığı sürecinde gayret ve özverili çalışmalarından dolayı Cumhur İttifakı Milletvekillerimize teşekkürlerimizi sunuyorum.”
KARABACAK: “CUMHUR İTTİFAKINA
LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
Cumhur İttifakı’nın Güney Belediye Başkan adayı Erol Karabacak, adaylığını ilan edildiği basın toplantısında şöyle konuştu: “Bizler elimizden gelen çaba ve gayreti göstererek Cumhur İttifakına layık olmaya çalışacağız. Buna inanıyorum o açıdan herkese teşekkür ediyorum.” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti