Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gururumuz Oldular

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr.Kübra Güran Yiğitbaşı ile İl Millî Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Millî Savunma Üniversitesi Askerî Aday Belirleme Sınavı’nda dereceye giren öğrenciler ve öğretmenler ile bir araya geldi

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr.Kübra

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr.Kübra Güran Yiğitbaşı ile İl Millî Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Millî Savunma Üniversitesi Askerî Aday Belirleme Sınavı’nda dereceye giren öğrenciler ve öğretmenler ile bir araya gelerek tebriklerini iletti.

“SİZİ YÜREKTEN KUTLUYORUM”

Başarının tesadüf olmadığına, büyük emek, çalışma ve hayret istediğine dikkat çeken Vali Yiğitbaşı, öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek, “Öğrencilik yılları sizlerin en güzel yılları. Bu yolda elde edeceğiniz her başarı kıymetli ve özel. Yolunuz daha çok uzun. Bu yolda başarı basamaklarını azimle ve kararlılıkla tırmanacağınıza inancım. Sizleri yürekten kutluyorum. Başarılarınız daim olsun” dedi.

Gururumuz Oldular

“BAŞARI YÜZDE 20 ARTTI”

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci de “Millî Savunma Üniversitesi Sınavlarında geçen yıla göre yüzde yirmi bir başarı artışı kaydettik. Bu ilimiz adına güzel bir başarı. Bu başarıda emeği olan başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum. Biz tüm imkânlarımızla öğrencilerimizin yanında olacağız. Bu bağlamda öğrencilerimizin özellikle Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğümüzün (OGM) Materyal Sistemi ve Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün Öğrenci- Öğretmen Destek Sistemlerini (ÖDS) mutlaka takip etmelerini öneriyorum” diye konuştu.

Ödül töreni, Vali Yiğitbaşı ve İl Milli Eğitim Müdürü Sünnetci’nin öğrencilerimizle birlikte pasta kesmesi ve akabinde hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti