Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Güzel Okul, Güzel Gözler” projesini Başkanlar değerlendirdi

Bu haberin fotoğrafı yok
"Güzel Okul, Güzel Gözler" projesini Başkanlar değerlendirdi

Sinanpaşa Kaymakamlığı’nın himaye ve gözetimi altında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen ‘Güzel Okul, Güzel Gözler Projesi’ni bu kez Belediye Başkanları değerlendirdi

Belediye Başkanlarının katılımıyla Sinanpaşa Öğretmenevi’nde yapılan değerlendirme toplantısına Kaymakam Ali Güldoğan, Belediye Başkanı Nuri Köse, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Demircan ile belde belediye başkanları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Ali Güldoğan, Güzel Okul, Projenin uygulamaya geçirilmesinde Belediye ve Okul Aile Birliklerinin, okulların ihtiyaçlarına yeterli duyarlılığı gösterilmediği yönünde yanlış anlaşılmaların bulunduğunu söyledi.
Güldoğan, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bütün belediye başkanlarımız, hem önceki hem şimdi görev yapmakta olanlar Okullarımızın eksikliklerini giderme konularında çok duyarlı davranmışlardır. Projemiz ile her şeyi kamudan beklemek yerine işadamlarımızı, Okul Aile Birliklerimizi, Yerel Yönetimlerimizi ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızı harekete geçirerek eğitimin sağlıklı ve temiz ortamlarda sunulması noktasında neler başarabileceğimizi göstermek istedik. Göreve başladığımızda sosyal sorunların altında yatan en büyük etkenin eğitim olduğunu görerek bu konuya daha hassas yaklaştık. Okullarımızda aldığımız tedbirlerle eğitimde sonlarda yer alan yerimizi 12. sıraya yükselttik. Bu eğitim-öğretim dönemindeki hedefimiz ise 10. sıraya yerleşmektir. Burada temel problemin farkında olmanın önemini kavrayarak yapılacak çalışmalar ile buradan ayrılırken huzurlu ve mutlu bir şekilde ayrılabilmektir”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Demircan ise hazırladığı sunu ile proje hakkında bilgiler verdi. Demircan, proje kapsamında 1 Ekim’e kadar okullardaki eksikliklerin Müdürlüğüne bildirildiğini, 20 Ekim tarihine kadar yapılacak işlerin yaklaşık maliyetlerinin tespit edildiğini ve 2 Kasım 2010 tarihinde projenin tanıtım toplantısı ile projeye start verildiğini söyledi.
Demircan, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Çalışmalar aksatılmadan yürütülüyor ve 15 Mart 2011 tarihinde yapılacak değerlendirme toplantısı ile proje son bulacak. Projeye katkı sağlayanlara teşekkür edilecek ve projeye Bin Lira ve üzerinde katkı sağlayanlara Teşekkür Belgesi verilecek”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi. Yapılan sunum ile proje kapsamında yapılan çalışmalar ve projeye verilen taahhütler ayrı ayrı anlatıldı. Toplantıya katılan Belediye Başkanları da beldelerindeki okullara yaptıkları ve yapmayı planladıkları yatırımları anlatarak, okulların geleceklerinin şekillendiği yuvalar olduğunu ve okulların her türlü ihtiyaçlarını gidermeye hazır olduklarını söylediler. Sinanpaşa Kaymakamı Ali Güldoğan, Belediye Başkanlarına eğitime gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı kendilerini takdir ettiğini belirterek, teşekkür etti. (AA)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti