Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hakan ve Esat gitti, Hascan ve Demirhan geldi

Türkiye Voleybol 2. Lig
Hakan ve Esat gitti, Hascan ve Demirhan geldi

Türkiye Voleybol 2. Lig Erkekler A Grubu’nda mücadele eden Afyon Belediyespor lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendiriyor. Geçtiğimiz günlerde BAL Spor’dan ayrılan ve 1. Lig’de bir çok başarıya imza atan Burak Hascan’la anlaşan Belediyespor şimdi de geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’tan ayrılan Demirhan Durul’la anlaştı. Takıma gelen bu iki oyuncu ise 2 oyuncuyu formasından etti. Hakan Ünsün ve Esat Dalgıç’la yolları ayıran Afyon Belediyespor Voleybol takımı şampiyonluk yolunda dikkatleri üzerine çekti. Belediyespor yönetimini yaptığı başarılı transferler sonrasında Federasyon yetkililerinin arayarak tebrik ettiği de gelen bilgiler arasında yerini aldı.
Uzun yıllar Beşiktaş forması giyen Demirhan Durul siyah-beyazlı takımdan kısa bir süre önce ayrıldı. Voleybola Galatasaray altyapısında başlayan 1989 doğumlu smaçör Durul dün Afyonkarahisar’a geldiği ve imza attığı öğrenildi.
DEMİRHAN DURUL KİMDİR?
Voleybola 10 yaşında Galatasaray altyapısında başlayan Durul, 2 sene sarı-kırmızılı takımda oynadıktan sonra Beşiktaş’a transfer oldu ve voleybol kariyerine siyah-beyazlı forma ile devam etti.
1.96 boyundaki pasör çaprazı oyuncu Beşiktaş’ın ligden çekildiği sene Çevregücü forması giymiş bir sene aradan sonra takımına geri dönmüştü. Önceki sene Beşiktaş’ın yeniden 1. Lig’e yükselmesinde büyük katkı sağlayan Durul bu sezon da oynadığı oyunla takımının Avrupa Kupası bileti almasında pay sahibi olmuştu. >> Mustafa ERTÜRK’ün haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti