Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halkın partisi, halkın arasında olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)
Halkın partisi, halkın arasında olacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, 2015’in sonu, 2016’nın başına rastgelen saatlerde bir dizi ziyarette bulundu. Nöbetteki emniyet güçlerini, Zabıta personelini, otogar esnafını, yolcuları, hastanede kalan kişileri, Huzurevi sakinlerini tek tek ziyaret eden Milletvekili Köksal, örnek bir tavır sergiledi.
YENİ YIL ÖZGÜRLÜKLER GETİRSİN
Ziyaretlerinde yeni yıl ile ilgili temennilerini de dile getiren Burcu Köksal, “2016’da hiçbir güvenlik gücü personelimizin şehit olmamasını diliyoruz. Yeni yılda vatandaşımızın daha iyi hizmet almasını temenni ediyoruz. Yeni yılda birlik ve beraberlik içinde ve bir bütün olarak kalkınmak, özgürlüğü inşa etmek istiyoruz” dedi.
NE HİSSEDİLDİĞİNİ BİLİYORUZ
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Afyonkarahisar’da adıyla özdeş bir üslup benimseyeceğini aktaran Köksal, “Biz halkın partisiyiz diyoruz. Bu iddianın gereği, halkın arasında olmaktır. Bir yılbaşı gecesinde hastanede ne hissedildiğini, otogarda hangi heyecanın yaşandığını, polislerin sıcak bir çayla nasıl kenetlendiğini görmezseniz; halkın düşündüklerini anlayamazsınız. Biz halkımıza hizmet için halkımızla beraber yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti