Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hamm’la ilişkiler gelişecek – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Hamm'la ilişkiler gelişecek

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Üyeleri, Hamm Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda iki şehir arasındaki ilişkilerin daha da gelişeceği belirtildi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın davetlisi olarak Korel Termal Otel’de düzenlenen yemeğe Hamm Büyükşehir Belediye Başkanı Hunsteger Petermann, Hamm Belediyesi Gençlik, Sağlık ve Sosyal Daireler Genel Müdürü Theoder Hesse, Hamm Belediyesi Sosyal Entegrasyon Dairesi Türkiye Koordinatörü Zafer Sezer, Hamm Tenis Kulübü Başkanı Robert Hampel, Hamm Büyükşehir Belediyesi Uyum Meclisi Başkanı İsmail Erkul, Hamm Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Alişan Şengül, Nail Ertaş, Nurcan Varol ve Ralf Dieter Lenz, Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri katıldı.
Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Hamm heyetini ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti bir kez daha ifade etti. Başkan Çoban; her iki belediyenin meclis üyelerini kardeş şehir ilişkilerini yakından tanıma adına biraraya getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Hamm Büyükşehir Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann ise Afyonkarahisar Belediyesi ile olan iyi ilişkilerin bu dönemde de artarak süreceğini ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti