• Haberler
  • Genel
  • Hasene Vakfı Şubesi Bayram Öncesi Yetimleri Giydirdi

Hasene Vakfı Şubesi Bayram Öncesi Yetimleri Giydirdi

Hasene Vakfı Afyonkarahisar Şube yönetimi yetim çocuklara bayramlık alışveriş yaptı.

Hasene Vakfı Afyonkarahisar Şube Başkanı Himmet Uysal, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Afyonkarahisar merkezde düzenlenen Yetim Giydirme Programı ile yetimlerin yüzlerini güldürmek istediklerini belirtti.

Himmet Uysal, Hasene Vakfı Afyonkarahisar Şube Başkanı olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Yetim çocuklarımız bizlere emanettir. Peygamber Efendimiz’in (SAV) yetimlere gösterdiği hassasiyet bizlere de yol göstermektedir. Bugün gerçekleştirdiğimiz yetim giydirme programı ile çocuklarımızın bayrama ve hayata daha mutlu bir şekilde hazırlanmasına katkı sunmayı amaçlıyoruz. Onların yüzünde oluşan bir tebessüm, bizim için en büyük mutluluktur.”

Hasene Vakfı Şubesi Bayram Öncesi Yetimleri Giydirdi

Hasene Vakfı olarak sadece yardım ulaştırmayı değil, aynı zamanda kardeşlik, dayanışma ve merhamet duygularını güçlendirmeyi hedeflediklerini belirten Uysal, hayırsever vatandaşların desteklerinin bu çalışmaların sürdürülebilmesi açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Himmet Uysal, program kapsamında yetim çocuklara kıyafet desteği sağlanırken, çocukların sosyal hayata daha güçlü katılmaları için çeşitli destek çalışmalarının da devam edeceğini belirtti.

Başkan Uysal, kampanyaya destek veren tüm hayırseverlere teşekkür ederek, bu iyilik seferberliğinde görev alan gönüllü ve çalışanlara da şükranlarını sunduğunu belirtti. Uysal, desteklerinden dolayı Hasene Vakfı Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu üyelerine, kadınlar ve gençlik teşkilatlarına, gönüllülere ve hayırsever vatandaşlara teşekkür etti. 

Hasene Vakfı Şubesi Bayram Öncesi Yetimleri Giydirdi

Şube Başkanı Himmet Uysal, ayni ve nakdi yardımları kabul ettiklerini belirterek, Dumlupınar Mahallesi Karagözoğlu Sokak, No: 42 Sema Apartmanı Daire: 6 Afyonkarahisar adresinde iletişimin sağlanabileceğini bildirdi. Uysal, 0 539 493 20 70 numaralı telefondan kendilerine ulaşılabileceğini, bağış yapmak isteyenlerin HASENE VAKFI TR70 0020 5000 0981 5521 3000 30 ıban numarasına bağışta bulunabileceklerini sözlerine ekledi.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme