Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hastane Randevularında Yeni Dönem Başlıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MHRS’de Pazartesi’den itibaren yeni bir dönemin başlayacağını ifade etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,

Pazartesi gününden itibaren hastanelerin randevu sisteminde yeni bir dönem başlayacak. MHRS’den randevu alanların bir gün önce akşam 8’e kadar randevusuna onay vermesi gerekecek.

ONAYLI RANDEVU DÖNEMİ BAŞLIYOR

Ulusal Sağlık Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı’nın ardından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nde (MHRS) yaşanan sorunları çözmek için yeni bir karar aldıklarını duyurdu. Bakan Koca, onaylı randevuya geçiş için sistemin devreye alındığını ve Pazartesi gününden itibaren başlayacağını belirtti. Ertesi gün randevusu olan hastaların saat 20.00’ye kadar randevularına onay vermesi gerekecek. Bakan Koca ayrıca yeni sistemden 65 yaş üstü hastalar ile kanser hastalarının muaf olduğunu dile getirerek randevulu ile randevusuz hasta sayılarının hemen hemen eşit olduğunu belirtti.

GİDİLMEYEN BRANŞTAN RANDEVU ALINAMAYACAK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iki kez randevusuna gitmeyenlerin 15 gün süreyle tüm branşlardan randevu alınamama tedbirinin uygulanmasından vazgeçildiğini söyledi. Bakan Koca, mevcutta uygulanmaya devam eden gidilmeyen branştan randevu verilmemesi uygulamasının devam edeceğini dile getirdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti