Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hayatım boyunca verilen emirleri yerine getirdim”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Hayatım boyunca verilen emirleri yerine getirdim"

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret eden Konya Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Şafak Karakoç, görevi boyunca emirleri yerine getirdiğini belirtti

Konya Jandarma Bölge Komutanlığı görevi sırasında emekli olan Tuğgeneral Şafak Karakoç Vali İrfan Balkanlıoğlu’na veda ziyaretinde bulundu. Vali Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret eden Tuğgeneral Şafak Karakoç Valilik şeref defterini imzalamasının ardından, Vali Balkanlıoğlu’nun nazik karşılamalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyaret sırasında konuşan Tuğgeneral Karakoç, “Hayatım boyunca verilen emirleri yerine getirerek ülkem için faydalı hizmetler vermeye çalıştım. Ve şimdi emekli oldum. Bu anlamda tüm çalışma arkadaşlarımla ve devlet büyüklerimizle vedalaşıyorum. Bizleri kabul etme nezaketi gösteren Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.
BALKANLIOĞLU’NDAN ÖVGÜ
Yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu söyleyen Vali Balkanlıoğlu ise, “Şu anda yapmış olduğunuz ziyaret bizleri ziyadesiyle sevindirdi, fakat emekli olmanızda bir o kadar da bizleri üzdü. Yapmış olduğunuz başarılı çalışmaları, görev anlayışınızı, insani ilişkilerinizi, sorumluluk ve yetki sınırları içerisindeki meseleleri çözme kabiliyetinizi takdirle izledim. Sizin her kamu görevlisi için bir hedef olan devlete hizmet etme geçmişini geride bırakarak emekliye ayrılıyorsunuz” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti