Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hedefimiz kızıl elma” – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
“Hedefimiz kızıl elma”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Dr. Ersan Özgür, partide basın toplantısı düzenledi.
“MHP’DEN ADAYIM ÇOK BAHTİYARIM”
Özgür, MHP’den Milletvekili adayı olarak hangi isim listeye girerse girsin davanın Türk-İslam davası, hedefin kızıl elma olduğunun altını çizdi. Özgür, “Davaya hizmet etmek üzere bu duygu ve düşünceleri kalbimde hissederek yola çıktım. Çok bahtiyarım. On bir yıl üniversitede öğretim üyesi olarak yapmış olduğum hizmetler, gerekse 6 yıldır TBMM Kamu Denetçiliği Kurumunda çalışarak ulusal ve uluslar arası mevzuat konusunda kanun yönetmelik ve yasal düzenlemeler hususunda deneyim ve birikimler edindim. 27. Dönem Milletvekilliği Seçiminde gönül verdiğim partim MHP’den Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı oldum. Çok bahtiyarım. Partimizden aday adayı olan tüm ülküdaşlarımı ayrı ayrı candan tebrik ediyorum” dedi.
“HEPİMİZ BİRİZ BERABERİZ”
MHP’li Milletvekili aday adaylarının aynı ülkü ile millete hizmet için yola çıktıklarını söyleyen Özgür şöyle konuştu: “Hepimiz biriz beraberiz. Rabbim birliğimizi daim kılsın. Hangimiz aday olursak olalım kim seçilirse seçilsin hepimiz adaylar etrafında kenetleneceğiz sapasağlam çelik gibi duracağız. Hep birlikte canla başla çalışacağız. Milletimizin teveccühünü kazanacağız. Biz başka partilere benzemeyiz, biz dava partisiyiz. Bizim aramızda rekabet asla olmaz olamaz. Çünkü her birimiz hizmet yarışında bayrağı en yükseğe en ileriye taşımak istiyoruz. Biz bir olmak zorundayız, Güçlü olmak zorundayız. Çünkü davamız Türk-İslam davasıdır. Hedefimiz kızıl elma. Bizim davamız cihan davasıdır, bizim davamız İslam davasıdır.”
“YÜKÜMÜZ AĞIR VE KUTSAL”
“Biz bir olacağız ki bize güvenen ve bizi hamisi bilen Kafkasya’da, Orta Asya’da Balkanlarda tüm dünyada Türk’ün ve Müslüman’ın başı dik alnı açık olacak. Bilecekler ki Osmanlı torunları Anadolu’da çelik gibi sapasağlam durmakta” diyen Özgür, “Omzumuzdaki yükümüz ağır ama bir o kadar da kutsaldır. Onun için daima bir olacağız Devleti ebed müddet için çalışacağız. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in çizdiği yolda, Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin gösterdiği hedefe daima yürüyeceğiz. Devlet için, millet için, vatan için, bayrak için, dini mübini İslam için, ezanlar için yürüyeceğiz” diye konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti