Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hem hizmet ediyorlar, hem gönül alıyorlar…

Hem hizmet ediyorlar, hem gönül alıyorlar…

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, gün içinde hem ziyaret gerçekleştirdiler, hem gönül aldılar

 

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven’in ilk ziyareti, Afyonkarahisar’daki ailelere oldu. Vali Çiçek, Milletvekilleri Eroğlu ve Yurdunuseven, ailelerle görüşerek istek ve talepleri tek tek not aldı.
MÜLTECİ AİLELERE YÖNELİK YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR İSTİŞARE EDİLDİ
Vali Çiçek, Eroğlu ve Yurdunuseven, bu ziyaretin ardından Sahra Derneği temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıda Sahra Derneği’nin projeleri ve Afyonkarahisar’daki mülteci ailelere yönelik yürütülen faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
MANTAR HASADINA KATILDILAR
Vali Çiçek, Eroğlu ve Yurdunuseven, programları dahilinde Bayat İlçesi’ni de ziyaret ederek, burada kadınların el emeği göz nuruyla üretilen istiridye mantarını inceleyip mantar hasadına eşlik ettiler.
Program kapsamında Bayat Kadın Kültür Evi ve Kadın Kooperatifi de ziyaret edildi. Bu ziyarette kadınların ekonomiye katkısının önemine dikkat çekilerek Kadın Kültür Evleri ve Kooperatifleri projesinin Afyonkarahisar’ın ufkunu açacağı belirtildi.
KİLİM ATÖLYESİNİ
ZİYARET ETTİLER
Vali Çiçek ve Milletvekilleri Eroğlu ile Yurdunuseven Bayat İlçesi’nin meşhur kilimlerinin dokunduğu atölyeyi de ziyaret ettiler. Vali Çiçek, “120 yıl rengini muhafaza eden kilimlerimize hayran kalmamak elde değil.” dedi. >> Burak AYDIN’ın Haberi