Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hentbolun Yıldızlarında Türkiye Şampiyonları Belirlendi

Afyonkarahisar’da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkek ve Kız Hentbol Türkiye Şampiyonasında erkeklerin şampiyonu Kocaeli ekibi olurken, Kızların şampiyonu ise Antalya oldu

Afyonkarahisar'da düzenlenen Okul Sporları

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkek ve Kız Hentbol Türkiye Birinciliği müsabakaları, büyük bir heyecanla Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonu’nda gerçekleşti. Yoğun rekabetin yaşandığı müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar ve sporcular, madalya, kupa ve başarı belgeleriyle ödüllendirildi.

Yıldız Erkeklerde Dereceye Giren Takımlar:

1.Petkim Ortaokullu(Kocaeli)

2.Hala Sultan İlahiyat Koleji (K.K.T.C)

3.Doğukent Ortaokulu (Elazığ)

4.İnönü Ortaokullu (Bingöl)

Yıldız Kızlarda Dereceye Giren Takımlar:

  1. Nadire Konuk ve Ali Oğuz Konuk Ortaokulu (Antalya)
  2. Şehit Bülent Gider Ortaokulu (Kastamonu)
  3. Yusuf Hakiki Baba Ortaokulu (Aksaray)
  4. Celile Öner Ortaokulu (Mersin)

Dereceye giren sporcular, ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, Hentbol Federasyonu Yönetim Kurul Üyesi Erdem Göktürk ve Okul Sporları Teknik Kurul Üyesi İsmail Bayraktar tarafından takdim edildi.

“SPORCU GENÇLERİMİZİN BAŞARISI GURUR VERİCİ”

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, törende yaptığı açıklamada, genç sporcuların gösterdiği performansın gurur verici olduğunu belirtti. Kasapoğlu, “Bu müsabakalarda derece elde eden gençlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sporun ve rekabetin ruhunu en güzel şekilde yansıtan bu etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gençlerimizin spora olan ilgisinin ve başarılarının artarak devam etmesi en büyük arzumuzdur.” ifadelerine yer verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti