Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hıdırlık’a da el atacaklar

Vali Çiçek ile Başkan

Vali Çiçek ile Başkan Zeybek Hıdırlık mesire alanının daha güzel ve kullanışlı hale getirilebilmesi için proje üretmeye başladı

Afyonkarahisar Valisi Gökmen çiçek ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek her fırsatta biraraya gelerek Afyonkarahisar için yapılabilecekleri değerlendiriyorlar. Dün de birlikte kısa bir şehir turu atan Vali Çiçek ile Başkan Zeybek, teleferik projesinin uygulanacağı Hıdırlık eteklerindeki Ballıpınar ile Türk Otağı kurulacak olan Topuzlu mevkii ve Hıdırlık mesire alanında incelemelerde bulundular.
“AFYONKARAHİSAR’IN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK”
Teleferik projesini hayata geçirmek için hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Başkan Zeybek Erdal Akar Parkı’nın bulunduğu Ballıpınar mevkiinden Kale’nin zirvesine ulaşması planlanan teleferik hattıyla ilgili olarak Vali Çiçek’e bilgi verdi. Vali Çiçek teleferik projesinin Afyonkarahisar’ın çehresini değiştireceğine dikkat çekti.
“TÜRK OTAĞI KURULACAK”
Mürdümek Sultan yatırı olarak da bilinen noktada bulunan Topuzlu diye tabir edilen bölgede hafriyat işlemlerinin sürdüğünü belirten Başkan Zeybek, buradaki hafriyat bittikten sonra muhteşem Kale manzaralı bir Türk Otağı kuracaklarını belirtti.
Vali Çiçek ile Başkan Zeybek daha sonra Hıdırlık Mesire alanına geçerek burada incelemelerde bulundular. Hıdırlık’ta bulunan ve şu an atıl vaziyette bekleyen eski Sporcu Dinlenme Evi’nde Afyonkarahisar’ın turizm, kültür ve sporuna katkı sağlayabilecek projeler üzerine değerlendirmelerde bulunan Vali Çiçek ve Başkan Zeybek, bu tesisin her kesimden vatandaşa hizmet sunabilecek bir hale getirilmesi noktasında görüş birliğine vardılar. Proje detaylarının önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı bildirildi. >> Sezer KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti