Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hırsızlar Jandarma’dan kaçamadı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından evlerden hırsızlık yapan şüpheli kişilerden biri yakalandı

 

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 26 Mayıs Salı günü saat 12.00 sıralarında Afyon-karahisar Hocalar İlçesi Örtülü Köyü nüfusuna kayıtlı olan ve yurt dışında ikamet eden M.K., L.K. ve Ç.Y. isimli kişilere ait evlerden hırsızlık yapıldığı tespit edildi. İI Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bölgede yapılan detaylı araştırmalar neticesinde, O.Y. isimli şüpheli kişi yakalandı. Şüpheli O.Y. alınan ifadesinde hırsızlık olayını H.K. isimli şüpheli ile birlikte gerçekleştirdiklerini ve H.K.’nın çaldıkları malzemelerle birlikte Denizli’ye gittiği söyledi.
27 Mayıs Çarşamba günü Denizli İI Jandarma Komutanlığı ile birlikte Denizli’de gerçekleştirilen operasyon neticesinde; Honaz İlçesi Sanayi Site-sinde bulunan bir adreste 1 adet hilti, Pamukkale İlçesi’nde bulunan bir adreste 2 adet tost makinası, 1 adet zımpara makinası, 2 adet fön makinası, 1 adet degabaj makinası, 1 adet planya makinası, 1 adet mutfak robotu, 2 adet matkap, 18 parça matkap ucu, 2 adet plazma televizyon 1 adet lokma anahtar takımı, 1 adet plastik boru kaynak makinası ve 1 adet tartıya el konularak, bahse konu hırsızlık malzemeleri sahibine teslim edildi.
O.Y. isimli şüpheli kişi alınan ifadesinin ardından gözaltına alınarak, adli makamlara sevk edilirken, H.K. isimli şüpheliyi arama çalışmalarına devam ediliyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti