Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hırsızlık ve Yaşlı Kadına Tecavüz Suçlarından Aranan Sapık 11 Yıl Sonra Yakayı Ele Verdi

Tecavüz ve hırsızlık suçlarından aranan şahıs, 11 yıl sonra JASAT ekipleri tarafından yakalandı. İşte detaylar…

Tecavüz ve hırsızlık suçlarından

Türkiye’de genç insanlar tarafından yaşlı kadınlara tecavüz olayları araştırmalara göre dünyanın birçok ülkesine göre daha az sayıda yaşansa da maalesef bu trajik vakalarla zaman zaman karşılaşılabiliyor. Bu noktada yeni değil, 11 sene öncesine uzanan bir tecavüz olayının faili S.Ş. yakalanarak tutuklandı. Son derece trajik bir olayın aktörü olan sapık, uzun yıllar boyunca adeta köşe bucak saklanmıştı.

 

2013 yılının Ramazan ayında, Bilecik’in ilçesindeki olayda bir eve giren yüzü maskeli hırsız, yaşlı kadını boğazına bıçak dayayarak tehdit ile tecavüz etmiş, ardından da para, altın ne var ne yoksa çalarak kayıplara karışmıştı. Film sahnelerini aratmayan olayda talihsiz kadının eşinin teravih namazında olduğu sırada olayın gerçekleştiği bildirilmişti. Tecavüz ve hırsızlık suçlarından aranan şahıs, 11 yıl sonra kısa adı JASAT olan Jandarma Suç Araştırma Timi ekiplerince yakalandı

Hırsızlık ve Yaşlı Kadına Tecavüz Suçlarından Aranan Sapık 11 Yıl Sonra Yakayı Ele Verdi

TECAVÜZ ETTİĞİ ŞAHIS 3 AY SONRA KENDİNİ ASTI

Üzücü olayda yaşlı kadın psikolojik tedavi görmeye başlamış ve 3 ay sonra kendini iple asarak ihtiyar etmişti.

Yürütülen soruşturmada olayla ilgili 5 şüpheli göz altına alınmış, ancak delil yetersizliğinden serbest bırakılmıştı. Şüpheliler arasında S.Ş. isimli zanlı da bulunmaktaydı, fakat polis ekiplerine teslim etmemiş ve kaçmış ve yakalanamamıştı.

Tecavüz sanığının yakalanmasında Bilecik İl Jandarma Komutanlığı, geniş çaplı soruşturma başlatarak JASAT dedektiflerini görevlendirilmişti. 11 yıl süren çabanın ardından S.Ş., yakayı ele verdi.

 

SAKLANDIĞI YERİN TESPİT EDİLMESİ ÜZERİNE MERSİN’DE YAKALANDI

JASAT ekiplerinin firari S.Ş.’yi sosyal medyada takibe aldığı ve şüphelilerden birinin doğum günü fotoğrafında tespit ettiği kaydedilirken elde edilen bilgiler sonucunda firarinin Mersin’in Tarsus ilçesinde ikamet ettiği bilgisine ulaşıldı.

Sapığın yakayı ele vermesinde telefon kayıtları önemli bir etken oldu. Kendi adına açtığı telefon hattını kullanmayarak önlemler aldığı kaydedilen zanlı ile ilgili çember, birlikte yaşadığı kadının tespit edilmesi ile daraldı.

Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı bir kadın ile birlikte yaşadığı anlaşılan S.Ş.’nin telefon hatları üzerinden yürütülen araştırmalarla demir atölyesinde saklandığı sonucuna varıldı. Bilecik’teki JASAT ekipleri, Mersin’de saklanan sapığı yakalayarak gözaltına aldı.

Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklanan sapık, kan ve sperm örneklerinin tam uyuşması ile birlikte cezaevine konuldu.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti