Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hızla Kilo Vermeye Hazır mısınız? İşte Kilo Vermeye Kesin Olarak Etki Eden 9 Gıda

Kısa sürede kilo verme serüvenini kolaylaştırabilir, form tutabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan 9 gıdayı sıraladık. İşte kilo verdiren harikulade gıdalar.

Kısa sürede kilo verme

Büyük beden kıyafetlerinizi kaldırmak ve göbek çevreniz başta olmak üzere fazla yağlarınızdan kurtulmak mı istiyorsunuz. Aşırı kilolar çoğu kişinin en büyük derdi, üstelik zayıflamak da göz korkutucu bir konu. Ancak biraz bilgi ile bu zorlu serüveni kolaylaştırabilir, kısa sürede form tutabilirsiniz? Bunun için ihtiyacınız olan 9 gıdayı sıraladık. İşte kilo verdiren gıdalar.

 

KİLO VERDİREN GIDALAR NELERDİR?

Kilo verdiren gıdalar arasında somon, yumurta, fasulye, fıstık, avokado, yağsız et, yoğurt, lahana ve brokoli yer alıyor. Ancak listenin bazı yıldızları var, çok az yerde okuyabileceğiniz bu yıldız gıdaları diyetinize dahil ederek hızla kilo vermeniz mümkün.

Avokado, bu noktada öne çıkan kilo verdiricilerden. Araştırmalar, avokadonun özellikle iç yağlanma sorunu ile savaşta çok etkili olduğunu gösteriyor. 30 gün boyunca avokado tüketen ve aynı beslenme düzenini izleyen iki kişi arasında yapılan araştırmada sonuç şaşırtmıyor: Avokadoyu diyetine dahil eden taraf daha fazla kilo veriyor. Faydalı yağlar içeren avokado, kilo verme diyetlerine mutlaka dahil edilmesi gerekenler arasında. Ek olarak avokado yağı da zeytinyağına alternatif olarak tavsiye ediliyor.

Hızla Kilo Vermeye Hazır mısınız İşte Kilo Vermeye Kesin Olarak Etki Eden 9 Gıda

FASULYESİZ OLMAZ

Fasulye, bir diğer öne çıkan gıda. Yüksek lif oranı ile dikkat çeken fasulye, aşırı kolesterol düzeylerini düşürür ve sindirimi optimize eder.

Fındık, kolesterolün düşürülmesine yardım ettiği gibi sindirimi iyileştirir.

 

ACI BİBER İLE DAHA TOK, DAHA İYİ

Acı biber, listenin olmazsa olmazı. Eğer alerjik reaksiyon gibi sorunlarınız yoksa acı biberi yemeklerinizde kullanmanız öneriliyor. İçeriğinde capsaicin, metabolizmayı hızlandırmaya ve vücudun tokluk hormonunu serbest bırakarak iştahı azaltmaya yardımcı.

Yoğurt, yüksek probiyotik içeriği ile sindirimi iyileştirirken bağırsak sağlığına katkı sağlar. Ödem atımında da etkilidir.

Hızla Kilo Vermeye Hazır mısınız İşte Kilo Vermeye Kesin Olarak Etki Eden 9 Gıda

BROKOLİ, YAĞSIZ ETLER VE ELBETTE SOMON

Brokoli, tüketilmesi ile birlikte uzun süre tok kalmanıza yardım eder. Yüksek lif ve protein oranları ile sağlıklı bir besindir.

Yağsız etler, listenin önemli üyelerinden, zira kilo vermede etkilidir. Hindi eti özellikle tavsiye edilir. Protein alımında yağ dokusunun kas dokusuna dönüştürülmesi için ayrıca egzersiz ve ağırlık kaldırmak da önemlidir. İyi bir egzersiz rutini ile birleştiğinde yağsız et, harika bir ikili.

Somon, listemizin son üyesi. Mükemmel protein ve yağ seviyeleri ile birlikte sağlıklı mineralleri ile tam bir kilo verdirme uzmanı. Haftada 1-2 kez yenmesi tavsiye edilir.

 

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti