Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hizmetlerimizde Taytak’ın imzası var”

“Hizmetlerimizde Taytak’ın imzası var”

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kılıçarslan, Kırka, Kızılören, Serban belediyelerini ve Sinanpaşa Kaymakamını ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan MHP’li belediye başkanları, “Yapmış olduğumuz her hizmet ve yatırımlarda vekilimizin imzası vardır” dediler

 

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar’da ilçe ve belde ziyaretlerine devam ediyor. Taytak’a, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Başkan Yardımcıları Ahmet Kahveci ve Doğan Şimşek, İl Sekreteri Beytullah Bostancı eşlik etti.
Milletvekili Taytak, ilk olarak Kılıçarslan Belediye Başkanı Halil Çelebi’yi ziyaret etti. Beldeye vermiş olduğu desteklerinden dolayı Milletvekili Taytak’a teşekkür eden Başkan Çelebi, yakın zamanda temeli atılacak olan TOKİ konut projesinin hayata geçmesinde büyük destekleri olduğunu ifade etti. Başkan Çelebi, Taytak’ın destekleri ile seçimlerden önce meydanlarda vermiş olduğumuz sözlerin büyük bir kısmını yerine getirdiklerin dile getirdi.
“BELDENİN İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR”
MHP heyeti daha sonra Kırka Beldesi’ne geçerek Kırka Gölet’inde Kırka Belediye Başkanı Bekir Uykan ile birlikte bir araya gelerek burada incelemelerde bulundular. Başkan Uykan tarafından güzelleştirilerek vatandaşların hizmetine sunulan göleti ve piknik alanını gezen Taytak, değirmen aracı ile buğdaydan un üretilen yeri gezerek hayran kaldı. Milletvekili Taytak daha sonra Kur’an kursunda bulunan çocuklara hediyeler verdikten sonra belde meydanında bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Uykan, “Vekilimizin destekleri ile ne ihtiyacımız var ise kasabamıza kazandırıyoruz. Belde halkımı adına vekilimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Sinanpaşa Kaymakamı Zeynep Topçu’yu da ziyaret eden Milletvekili Taytak, Sinanpaşa bölgesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alış verişinde bulundu.
“EN VERİMLİ DÖNEMİM”
Milletvekili Taytak’ın daha sonra Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol’u ziyaret etti. Başkan Erol, “Sayın Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beyin şimdiye kadar vermiş olduğu katkıları ile ben neredeyse 20 yıllık belediye başkanlığımın en verimli dönemini yaşıyorum. Kıdemli bir belediye başkanı olarak vekilimiz 17 belediyemizin tamamına her türlü desteği vermiştir. Belediyelerimizin ihtiyacı olan araç, makine destekleri, İller Bankası, Belediyeler Birliği, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı başta olmak üzere diğer bakanlıklardan gereken desteği aldık almaya da devam ediyoruz. Ben tekrar vekilimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Milletvekili Taytak günün son ziyaretini ise Serban Belediye Başkanı Vedat Köse’ye gerçekleştirdi.
“VATANDAŞLAR MEMNUN”
MHP’li belediyelerin kendi bölgelerinden önemli hizmetler yaptığını söyleyen Milletvekili Taytak, “Teşkilatımız ile birlikte ilçe ve belde belediye başkanlarımıza yapmış olduğumuz ziyaretlerde vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda önemli yatırımların yapıldığını yerinde gördük. Vatandaşlarımızla yapmış olduğumuz sohbetlerde belediye başkanlarımızdan son derece memnun kaldıklarını ifade ettiler. Belediye başkanlarımız vizyon projeleri hayata geçirerek yaşanabilir bir belediye inşa etmişler. Ben buradan belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum. Üretken belediyeciliğin nasıl yapıldığını 17 belediyemizde de görebiliyoruz. Bende Ankara’dan belediyelerimize şimdiye kadar vermiş olduğum destekleri devam ettirmeye devam edeceğim. Afyonkarahisar’a her türlü yatırımın kazandırılması için yoğun bir şekilde çalışmaya devam edeceğim.” dedi. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

 

Kocacan da teşekkür etti
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan ise, “Afyonkarahisar genelinde 17 belediyemiz vardır. Sayın vekilimiz 17 belediyemizin tamamına Ankara’dan gereken desteği vermektedir.
Belediyelerimiz bu dönem vekilimizin destekleri ile şimdiye kadar yapılmamış yatırımları kazandırmıştır. Ben Afyonkarahisar halkı adına kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.