Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hüdai’de Hemşehrilerimizi 6 Gün Bedava Konaklatacağız”

MHP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Melek Yavuz, Hüdai Kaplıcası’nın Sandıklı halkının ortak değeri olduğunu belirtti. Yavuz, “Göreve seçilirsek kaplıcanın boş kalan ortalama yüzde 35’lik kısmını hemşerilerimize ücretsiz 6 gün bedava konaklatacağız.” dedi.

MHP Sandıklı Belediye Başkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sandıklı Belediye Başkan Adayı Melek Yavuz, seçimi kazanması halinde ilçe halkını 6 gün boyunca Hüdai Kaplıcası’nda ücretsiz konaklatmayı vaat etti.

“SANDIKLI HALKI ÜCRETSİZ YARARLANACAK”

Başkan Adayı Yavuz, konu hakkında şunları ifade etti: “Türkiye’deki tüm kaplıcaları İl Özel İdaresi tarafından işletilirken, Sandıklı Hüdai Kaplıcasının 160 yıl önce vatandaşlardan para toplanarak satın alınmıştır. Sandıklı Hüdai Kaplıcaları Sandıklı’da yaşayanların ortak değeridir. AKÜ’nün yaptığı araştırmalar sonucunda Sandıklı Hüdai Kaplıcasının yıllık doluluk oranının yüzde 60’tır. Daha önceki yıllarda, Sandıklı halkının geleneksel olarak konaklamalarında yoğun kullandığı Hüdai Kaplıcası, şimdilerde halkın konaklama imkânını bulamadığı bir kaplıca haline geldi. Sandıklı halkı kaplıcadan uzaklaştırıldı. Bu yüzden kaplıcanın boş kalan ortalama yüzde 35’lik kısmını hemşerilerimize ücretsiz 6 gün konaklamaya vererek doldurup, halkımızı bedava konaklatacağız. Yeni e-Rezervasyon sistemimiz ile boş olan odalardan Sandıklı Halkımızı ücretsiz faydalandırmak istiyoruz. Sandıklı’mızda ikamet eden her haneye kaplıcamızda 6 gün konaklama ücretsiz olacaktır.” dedi.

“E-REZERVAZYON SİSTEMİ UYGULANACAK”

Sandıklı halkını Hüdai Kaplıcası’ndan ücretsiz olarak nasıl yararlandıracaklarını anlatan Başkan Adayı Yavuz, şunları kaydetti: “Kaplıcadan yer bulabilmek için kimsen torpil aramayacak. Herkes eşit şekilde e-rezervasyon sistemi ile boş odaları görebilecek. Kaplıcaya gitmek isteyen vatandaşlar istediği odayı seçebilecekler. En kısa sürede E-Rezervasyon sistemine geçeceğiz. Nasıl otobüs firmaları, bilinen oteller internet üzerinden rezervasyon yapıyorsa, kaplıcamızda konaklamak isteyen herkes bu kuracağımız e-rezervasyon sistemi üzerinden cep telefonundan, bilgisayarından beğendiği aparta, otellerimize rezervasyon yapabilecektir. Kaplıcada bulunan mevcut apartların hangi aylarda ne kadar boşluğunun olduğunu, birkaç yıllık istatistiklerine bakarak tespit edileceğiz. Tüm bu bilgiler e-rezervasyon sistemine yüklenecek.”

“6 GÜN ÜCRETSİZ KONAKLAMA İMKÂNI VERİLECEK”

“Vatandaşlarımız e-rezervasyon sisteminde hangi ay, hangi apartı istiyorsa kendilerine verilen Sandıklı Kartı ile rezervasyonunu yapabilecekler.” diyen Başkan Adayı Yavuz, sözlerini şöyle tamamladı: “Bizim vereceğimiz 6 gün ücretsiz konaklama, 128 apartlarıbaz alarak yapılacaktır. Bizim halkımıza vadettiğimiz Sandıklı Kartına, 128 apartların 6 gün konaklama ücreti yüklenecektir. Daha ucuz apart seçilirse daha fazla konaklanabilecek, daha lüks apart ya da otel seçilirse de daha az gün kalınabileceği gibi, ücretin üstünü de ödeyerek halkımız istediği apart ya da oteli tercih edebilecektir. Tüm Sandıklı halkı e-rezervasyon sistemimizden boş odaları tercih ederek, bu hakkından faydalanacaktır. Böylelikle Kaplıcamızda atıl kapasite ortadan kalkacak, eski yıllardaki gibi hareket kazanacak, kaplıcanın sahibi Sandıklı halkı, kaplıca ile barışmış olacaktır.”

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti